lakkteszt | Moyra

Kicsit előre hozom most ezt a bejegyzést, hiszen épp aktuális. Szerintem nagyon sokan tudják már, hogy új homoklakk kollekcióval rukkolt elő a Moyra, amik nagyon szép neon színeket tartalmaznak. A Vivid Sand kollekció 5 csillámos és 4 sima érdes lakkot tartalmaz. Én az utóbbiakból hoztam el két színt, mégpedig a 716-os Green light és 718-as Orange love árnyalatokat, de nem kizárt, hogy még vissza megyek a többiért is. :)
A mai nap rögtön mind a két színt be is mutatom, hogy aki esetleg még választás előtt áll, még jobban ne tudjon választani. :D
Összességében a lakkokról: FANTASZTIKUSAK! Többen is megdicsérték már rajtam. Gyönyörű, igazi nyárias, vibráló színek. A felvitelük könnyű, két rétegben tökéletesen fednek és gyorsan száradnak.












És ha még ez nem lenne elég nektek, készítsétek a pénztárcátok, ugyanis Moyráék nem bírnak leállni. Máris is a Sugar Sand kollekció szintén szebbnél szebb darabokkal. Remélem még a héten sikerül belőlük beszereznem! :)


Nektek melyik kollekció tetszik jobban? Melyiket szeretnétek beszerezni, vagy már szereztétek be? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. Igazi cukorkaszínek. Eldöntöttem, hogy KELL mind! :D

    VálaszTörlés
  2. Ez nekem annyira 80-as évek...és pont ezért imádom :D

    VálaszTörlés
  3. kell mind nekem is :D olyan szépek

    VálaszTörlés
  4. Huuu, eyek meg nallunk nem jelentek meg, nagyon tetszenek!

    VálaszTörlés
  5. Neonszíneket nem viselek, nekem sok, de a Sugar Sandből bármelyik (mindegyik) beszerzése elképzelhető. :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem egyértelműen a Sugar Sand kollekció tetszik jobban :$

    VálaszTörlés
  7. Ez is tetszik, de a sugar sand jobban. :) Ma voltam a fodrászkellékes boltban, de még egyikből sem érkezett rendelés, és még csak a vivid sand kollekciót rendelték meg. De rendes volt a csaj, mert mondta, hogy ha kinézek valamit, szívesen megrendelik. :) A lilás tetszik a legjobban.

    VálaszTörlés
  8. Ezek is jók, én oda vagyok ezért a kollekcióért. :3 Én a sugar sandet eddig úgy érzem kihagyom az eddig látott képek alapján annyira nem jönnek be. :/

    VálaszTörlés