lakkteszt. Lookever.

Egy nem éppen őszi színű lakk tesztjét hoztam mára nektek. Bár nálam a színek nincsenek évszakhoz kötve, bármikor bármilyen lakkot felfestek a körmömre. :)


Márkája Lookever, ami szintén egy kínai boltos lakk, de szerintem 100-as, eurós boltokban is fellelhető kb 200 Ft-ért bár én nem tudom, mivel ezt ajándékba kaptam. ;) Mint látjátok az üvege nagyon aranyos szívecske alakú, ami 6 ml lakkot rejt magába. Az ecsete teteje rózsa alakú, elég nehéz vele dolgozni, mert nem igazán áll kézre, plusz pici is. 
Ennek a neon narancssárgás, korallos színnek a száma a 07-es. Élőben az üvegben pont ugyanígy néz ki, mint a felső képen, felkenve viszont valami brutál színe van, ami ugye mivel neonos beütésű, persze lefényképezhetetlen. Azt hittem nem fog jól fedni, ezért két körmömre fehér alapot is kentem, de már meg nem mondom nektek, hogy melyik volt az a két körmöm. :D Egyébként két rétegben tökéletesen fed, a száradási ideje nem a leggyorsabb, de nem is a leglassabb. :)
Komolyan mondom egyébként egyre kellemesebben csalódom az ilyen kínai boltos lakkokba. :)






Nektek hogy tetszik ez a szín? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a lakk!*-* Ma direkt azért mentem egy kínaiba+ egy 100-asba hogy egy ilyen lakkot szerezzek be, de sehol nem találtam!:/ Viszont nem adom fel! :D

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűséges , régóta fáj a fogam egy ilyen színű lakkra .

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez a lakk :)

    VálaszTörlés
  4. a cuki üvege mellett már a színe a legcukibb:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon kis kellemes színe van! Bejövős! :)

    VálaszTörlés