ManiCute - szerelem

Nem a megszokott napon jelentkezünk a lányokkal, de holnap lesz a Manikűrvadász és nem akartuk keverni a kettőt, így is tele lesz a blogszféra érdekesnél érdekesebb manival. Tegnap volt a szerelmesek ünnepe, ehhez kapcsolódó témát találtunk ki, ami frappáns módon a szerelem. :D (én is szerelem)


Imádom a pasztell színeket és már lassan itt a tavasz is, (bár még tél sem volt igazán errefelé..) na meg már régen is használtam őket. Alapnak egy nagyon halvány rózsaszínt használtam, amire zöld, kék, sárga és erősebb rózsaszín árnyalatokkal szívecskéket rajzoltam,  majd körvonalaztam őket. Nem, nem voltam berúgva és vak sem vagyok, direkt szaggatott vonallal vannak kontúrozva. :D A nagyujjam sikerült legjobban, a többin túl zsúfolt szívecske áradat van, de hát mit várok magamtól bal kézzel? :D Egyre jobban kezdek visszatérni egyébként a szabad kezes díszítésre. :)






Felhasznált lakkok:
Astor - 107
Astor - 136
Lovely Glam Style - Nr. 1
Diamond Nail akril festék - 015 fekete


Nektek hogy tetszik? :)


Share this:

CONVERSATION

16 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötlet volt a pasztell, mutatósak együtt! Végre valaki rajtam kívül aki "tisztességesen" elhasználja a lakkokat :))))) Szinte minden blogon teli üvegeket látni, egy-egy teszt erejéig megvillannak, aztán ki tudja milyen sors vár rájuk, talán a porosodás a polcon... de látom te hozzám hasonlóan lelkiismeretesen kihasználod a lakkjaidat, rendes lakk-gazdi vagy! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :)
      igen, megpróbálom őket kihasználni, bár sok olyanom van, amit csak megszokásból használok. de most tervezek olyan bejegyzéssorozatot, ahol az alig használt lakkjaim kpják a főszerepet. :)

      Törlés
  2. Szuperjó *-* Imádom ezt a pasztell kompozíciót :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Hjaj, de cuki! :) Ilyen nekem is kell. :D

    VálaszTörlés
  5. Jaj hát ez irtó édes lett. *.*

    VálaszTörlés
  6. Jaj, de bájos, nagyon baba! És külön imádom, megint, hogy kézzel rajzoltad! :) Imádom a színeit! :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper az elgondolás és nagyon teszik a mani!

    VálaszTörlés
  8. Nekem is tetszik, nagyon szuper manikűr :)

    VálaszTörlés