Lakkteszt | Essence Show Your Feet - 27 Electric blue

A múltkorában míg vártam a buszomra, gondoltam benézek a DM-be, hátha elkezdődtek már ott is az Essence akciók. Első utam nem is tudom milyen felindulásból, de a Show Your Feet lakkok felé vezetett. Nagyon tetszenek a színeik, viszont sajnálok értük annyi pénzt kiadni, na meg az sem utolsó szempont, hogy mindegyikhez van hasonlóm. Viszont amikor megpillantottam ezt a kék lakkot, tudtam, hogy ez nekem kell, ilyen árnyalat még nem volt eddig a kollekciómban és szerencsémre még akciósan is, 319 Ft-ért jutottam hozzá. :)


Szeretem a SYF lakkokat, már ez a 4. a kollekcióból és eddig egyikkel sem volt problémám. A 27-es Electric blue névre hallgató lakk egy zselés állagú, csodaszép élénk, vibráló kék árnyalat, amit sajnos lehetetlen befotózni, pont mint a neon lakkokat. Pedig elhihetitek nekem, gyönyörű. *-* A zselés állagnak köszönhetően csak 3 rétegben volt képes szépen fedni, bár néhol még így is átsejlik a szabadszél rész, szerencsére nem feltűnő, csak szemfülesebbek veszik észre. Elég gyorsan szárad és nagyon szép fényesre, a képeken fedőlakk nélkül láthatjátok. :)






Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:

  1. Woáh *-* megint úgy érzem, nem tudok nélküle élni! És milyen fényes! Egyébként valami spec. akció volt, vagy ez is végleg kimegy a kollekcióból?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azt olvastam kis papíron, hogy novembertől márciusig, szóval szerintem csak ilyen kis akció. :)

      Törlés
  2. Uhh jól gondoltam, hogy brutálszép lesz felkenve! :)

    VálaszTörlés
  3. Fedőlakk nélkül ilyen fényes?:O Nem semmi! Nekem egy ilyen lakkom van, az is egy kék. De hogy én, hogy megjártam ezzel a lakkal. :D Gondoltam a kisagyammal, hogy csak nincs olyan értelmes ez a lakk, hogy tudja, a lábkörmeimre vagy a kezemen lévő körmeimre viszem fel. Ki is festettem minden körmömet (a lábamat is beleértve). Mikor a lemosásra került sor, a kezeim olyan kékek voltak mint az ég...:DD A lábamon meg semmi nyoma nem volt. :D A fejemet látni kellett volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, én is meglepődtem rajta milyen szép fénye van. :)
      a kék lakkok hátránya a lemosásnál... :D

      Törlés
  4. Fedőlakk nélkül ilyen fényes?:O Nem semmi! Nekem egy ilyen lakkom van, az is egy kék. De hogy én, hogy megjártam ezzel a lakkal. :D Gondoltam a kisagyammal, hogy csak nincs olyan értelmes ez a lakk, hogy tudja, a lábkörmeimre vagy a kezemen lévő körmeimre viszem fel. Ki is festettem minden körmömet (a lábamat is beleértve). Mikor a lemosásra került sor, a kezeim olyan kékek voltak mint az ég...:DD A lábamon meg semmi nyoma nem volt. :D A fejemet látni kellett volna.

    VálaszTörlés
  5. Woah de szuper árnyalat! Húha! :D

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű fénye és árnyalata van ennek a körömlakknak. Nagyon jól mutat a hosszu körmeiden.

    VálaszTörlés
  7. Áh, ez nagyon szép kék! Utálom az essence lakkokat,de simán lehet,hogy most az egyszer kivételt fogok tenni, mert nagyon tetszik a képeiden.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép ez a kék. :3 Ennyiért meg pláne. :)

    VálaszTörlés