majdnem hasonmások I.

Ma egy rendhagyó bejegyzéssel készültem nektek. Mivel nagy lakkmániás vagyok és a készletem is már túllépte a bűvös 300-as határt így egyre gyakrabban előfordul, hogy két majdnem, vagy teljesen egyforma lakkra is szert teszek. Ebben a bejegyzésrovatban hasonmásokat szeretnék nektek mutatni, hogyha esetleg lecsúsztatok, vagy nálatok nem volt kapható az egyik, akkor mi lehet rá a megoldás.


Az első párosunk az OPI Just spotted the lizard és a Revlon Chroma Chameleon Gold lakkja. Mind a két lakk duokróm, a zöld, az arany és a barna színeiben pompázik. A két lakk egy az egyben ugyan az, egy apróságot kivéve. Az OPI 3, míg a Revlon 2 rétegben fed tökéletesen.




A második két majdnem hasonmásunk az OPI Did it on 'Em is és a H&M Lime zöldessárga lakkocskája. Az üvegben egészen hasonlítanak egymásra, viszont körömre felkenve a H&M egy árnyalatnyival sárgásabb tónusú. Egyébként mind a két lakk két rétegben fed tökéletesen.





A harmadik és egyben a mostani utolsó párosunk pedig a Catrice Celtica Love Peace & Harmony és a Lovely Gloss Like Gel Nr. 412-es árnyalata. Élőben nem látszik ennyire a különbség, de így képen látva a Lovely már az üvegben is sötétebb és hát nincs máshogy ez felkenve sem. A Catrice kevesebb pelyhecskét tartalmaz, mint a Lovely és az állaguk is kicsit másabb. A Lovelyt 3, a Catrice lakkot 2 rétegben láthatjátok.




Nektek vannak hasonló lakkjaitok?

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Elsőkhöz: Catrice Genius in the Bottle :) Meg van S-he is hasonlóban.

    VálaszTörlés
  2. AZ első kettőről nekem is a Catrice lakk ugrott be :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is Catrice van, ami az első párosra hasonlít. :3 ÉS a H&M Lime... :D Nem is tudom honnan... :D

    VálaszTörlés