májusi körömkihívás - 6. rózsa

Május végéhez értünk, ezzel együtt a virágos körömkihívásom is az utolsó témájához érkezett. Szomorkodásra semmi ok, mint megszokhattátok, júniusban újabb kihívás újabb izgalmas témákkal. :)



Utolsó témának a most éppen aktuális rózsácskákat választottam. Sokszor csináltam már rózsás körmöt, így most mindenképp valami egyedit szerettem volna alkotni, szerintem egész jól sikerült és közben egy újabb technikát is kipróbáltam, aminek nem tudom a pontos nevét. Ehhez segítségül hívtam a Pet'la Plates lemezemet, amit nagyon megszerettem. Most a rózsamintát használtam róla. Alapnak kétféle lakkot, a Lovely Nude Nr. 7-es és a Golden Rose Jolly Jewels 116-os árnyalatát használtam. A két nudera festett körmömre tettem a szép rózsamintákat, amiket a nyomdára felvitel után pontozóval kifestettem. Ha szeretnétek erről a folyamatról képeket látni, jelezzétek kommentben. :)
Nekem nagyon tetszik ez a mani, az egyik kedvencem lett, 7 napig hordtam kb, ami nálam rekordnak számít. :)








Nektek hogy tetszik? Próbáltátok már ezt a technikát? :)


Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:

  1. Tetszik :) Ezt a technikát én is ki szeretném próbálni már rég :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik. nagyon könnyű és látványos technika. :)

      Törlés
  2. gyönyörű! tudtam, hogy erre a témára ezt fogod kirakni, már amikor megláttam a nailland-es játékban ;)
    tényleg fantasztikus lett az összhatás! nagyon-nagyon-nagyon tetszik, megértem, hogy nálad is kedvenc lett! :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett! :) Én is nyomdáztam, méghozzá ugyanezzel a mintával és mégis teljesen más manit készítettem. :) Ezt élvezem legjobban a kihívásokban. hogy olyan izgi, hogy mindenki más oldalról közelíti meg. :)

    VálaszTörlés
  4. Csodás, az egyik kedvencem Tőled :-)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lett! (-: Én kíváncsi volnék az említett képekre, hogyan készült, szeretném kipróbálni, bár nem hiszem, hogy ilyen profi módon sikerülne. (-:

    VálaszTörlés