lakkteszt | Max Factor

Húú régen volt már lakkteszt a blogon, mostanában már leszoktam az össze-vissza lakkvásárolgatásról, na nehogy azt higgyétek, hogy egyáltalán nem veszek, csupán arról van szó, hogy tudatosabban vásárlok meg 1-1 színt. :)


A mai bejegyzés főszereplője ez a Max Factor lakk, ami a gyűjteményem első ilyen márkájú lakkja. Ha jól emlékszem még az áprilisi ELLE-hez volt ajándékba, őszinte leszek, magamtól sosem vennék ilyen lakkot, mert nagyon drágállom. Az én tulajdonomba a 33-as Lollipop árnyalat került ami egy sötét rózsaszín, pink árnyalat. Krémes állaga van, könnyen kezelhető, bár a kicsi ecsethez hozzá kellett szokni. Már egy rétegben is szépen fed, de én a megszokott két réteget választottam, egész gyorsan szárad. Szerintem mindent elmondtam erről a lakkról. Nem mondom, hogy különleges, mert bármilyen más márkában meg lehet találni ezt az árnyalatot, viszont mivel alapból szeretem a pink lakkokat, őt is hamar megszerettem. :)





Nektek hogy tetszik? Van lakkotok a márkától? :)

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Ezek a kis uvegek olyan gyonyoru koromlakkokat tartalmaznak. Nekem is van egy par es imadom oket!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színe van ennek a lakknak :) Az a legfőbb problémám ezekkel a lakkokkal, hogy baromi drágák és ehhez az árhoz nagyon kevés mennyiség van. Plusz a mini ecsetükkel nehezen tudok bánni :( 2 db lakkom van ebből a kollekcióból, azokat is 50%os kuponnal vettem még anno, úgy megérte viszonylag :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem vagy vele egyedül, szerintem is drágák. mint írtam nekem is ő az első, valószínűleg nem is lesz több, mert hiába jó, de ennyi pénzért nem éri meg. főleg hogy nem is olyan különleges árnyalatok. :)

      Törlés
  3. Tényleg gyönyörű, de az előttem szólókhoz csatlakozva, drága. De ajándékként szívesen elfogadnám :)

    VálaszTörlés
  4. Ennek aztán brutál színe van, nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű ez a lakk! Én nagyon szeretem a MF lakkokat, szuper a minőségük, csak sajnos tényleg nagyon drágák, így nekem sincs túl sok, de ami van, azokat imádom :)

    VálaszTörlés