TESZT | transzferfólia IV.

Ismét egy fólia teszt, amit a Born Pretty Store webáruháztól választhattam. Bevallom, először azt hittem, hogy ez olyan lesz, mint a jégfólia, alig vártam már, hogy megérkezzen és kipróbáljam és akkor jött a fekete leves. :D (Legközelebb elolvasom a nevét is, mielőtt a képeket megnézem. :D)


A fólia nagyon nagyon vékony, átlátszó, és holografikus hatással rendelkezik. Nagyon szép egyébként, ahogy különböző fényviszonyoknál mindenféle színben pompázik. Minden színű lakkon más-más arcát mutatja. Én neon narancssárga, fehér, halvány rózsaszín, fekete és kék alapokon próbáltam. Fehéren nekem olyan semmilyen, de a többi színen egész jól mutat. Használata egyszerű, csak simán rányomkodjuk a lakkra a transzferfólia ragadós oldalát. :D Nehéz megkülönböztetni, mert míg a többi fóliának az egyik oldala matt, itt nehéz különbséget tenni, tehát ha nem ragad, akkor csak próbáljuk meg a másik oldalával is. INNEN tudjátok megrendelni, összesen 8 féle változatban kapható, nekem a 161-es számú van meg.








 Megpróbáltam úgy is rárakni a lakkozásra, hogy apróbb darabokat vágtam, viszont így nekem olyan semmilyen, meg ki is áll a körmömből...


 (A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Mindkét módon felhasználva tetszik a végeredmény, bár tény, hogy az első tesztmanikűr picivel jobban, főleg a fekete lakkal.

    VálaszTörlés