TESZT | Born Pretty nyomdalemez (BP-L099) és nyomdalakkok (#5; #10)

Évek óta tervezem, hogy a Halloweeni időszakra beszerezek valami témába illő nyomdalemezt, de valahogy mindig kimegy a fejemből. Persze van egy-két olyan lemezem, amint pókos, vagy denevéres minta található, de az nem ugyan olyan. A legutóbbi Born Pretty tesztcsomagomba végre kértem egy Halloweenes lemezt és nagyon reméltem, hogy ide fog érni még időben hogy bemutathassam nektek őket, valamint két színben hozzá illő nyomdalakkot is kértem.



 A nyomdalemez rögtön megtetszett, ha jól tudom idei kiadás. Mindenféle Halloweenhez kapcsolódó dolog van rajta, szellemek, pókok, denevérek, szörnyek, tökök és még boszorkány is. Külön tetszik, hogy nem csak egybefüggő minták vannak rajta, hanem több apró is, így jól kombinálható mindenféle körömhosszra is. Minőségre a szokásos, én személy szerint nagyon szeretem a lemezeiket. Két manikűr készítettem, illetve ötöt, de először csak kettőt említenék. Az elsőnél színátmenetes alapot készítettem, amire feketével nyomdáztam, a másodiknál pedig fekete lakkot kentem fel és holografikus lakkal vittem fel a mintát. INNEN tudjátok beszerezni.






Egy piros és egy narancssárga nyomdalakkot is kértem, régóta tervben volt már a két szín beszerzése, gondoltam most éppen aktuális, így megmutatom nektek őket is. Van egy pár Born Prettys nyomdalakkom már, szeretem őket, jól fednek, van olyan is, amit már szinte majdnem elhasználtam. Ezzel a két lakkal sincs különösebb problémám, az állaguk jó, pigmentáltak, viszont sajnos sötét lakkon egyáltalán nem látszanak, ezért világos színekre érdemes használni őket. A naranccsal próbálkoztam a feketén, viszont sajnos csalódás volt. Három manit készítettem, mind a hármat fehér alapra, az elsőre csak piros lakkal nyomdáztam, a másodikra csak naranccsal, a harmadikra pedig színátmenetes mintát készítettem. INNEN tudjátok megrendelni a lakkokat, a piros az 5-ös, a narancs pedig a 10-es számú.









(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Szeretitek a Halloweent? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a manikűrök, az első a kedvencem! (-: Én olyan téren szeretem a Halloweent, hogy tetszenek ezek a motívumok, általában manikűröket is szeretek rá készíteni, bár idén ez eddig még sajnos nem jött össze......

    VálaszTörlés