nyári körömkihívás - 14. kedvenc újraalkotása/nyári emlék

Elérkeztünk az utolsó nyári naphoz, ami azt jelenti, hogy a nyári körömkihívás utolsó témájához is. De elkeseredésre semmi ok, ugyanis jövőhéttől szombatonként az őszi körömkihívás témáival jelentkezem. ;)
Az utolsó téma egy nyári emlék, vagy az egyik kedvenc újraalkotása.
Őszintén szólva ez a nyár most nekem nem a nyaralásokról, hanem inkább a pihenésről és a barátokról szólt, a nyár első felében nem is igazán alakultak úgy a dolgok, ahogy terveztem, ez az utolsó 1 hónap viszont okozott meglepetéseket és örökre szóló emlékeket is. :)
A mai nap mégis egy már megalkotott manit hoztam, mégpedig a 10.-et, vagyis a gyümölcs témát. Ismét a gumigyümölcsöket hívtam segítségül, viszont most nem az összevisszaság, hanem színek szerint kaptak helyet a körmeimen. :)
A képek minőségéért ismét bocsánat, de még mindig nincs fényképezőm, de remélhetőleg már ma este, vagy holnap hazaérkezik. :$





Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:

  1. Ez volt az egyik kedvencem:)
    Nagyon jó lett megint!:D

    VálaszTörlés
  2. aaa nyami*-* ez is nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
  3. Emlékszem erre, ígértél posztot is az UV fedőlakkról ;) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tudom, tudom, csak sajnos most több mint két hete nincs fényképezőm, de hét második felében már lesz, igyekszem pótolni a lemaradásokat. :)

      Törlés
  4. Szép így is, de az összevissza gyümölcsös az nagyon tetszett. De nagyon :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép lett ^^ Az epres a kedvencem :) Ez a mani egyébként mennyi ideig tart? Lehet egyszer én is csinálok egy ilyen gyümis manit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hűű hát ezt most 1 napig hordtam csak. egyébként attól függ szerintem, hogy hány réteg lakkba nyomod bele, meg milyen erősen, meg h milyen fedőlakk rajta. jah meg gyümi vastagságától is.

      Törlés
  6. nyamm nyamm tényleg nagyon jó klassz!!

    VálaszTörlés
  7. Nekem az előző verzió jobban tetszett.

    VálaszTörlés