lakkteszt. L.A. Colors

Ma ismét egy Londonból kapott lakk tesztjét hoztam nektek, mégpedig egy L.A. Colors lakkét. Itthon nem tudom lehet-e kapni én még sajnos sehol sem találkoztam velük. :(
A Rékától kapott csomagomból ez a lakk tetszett meg legjobban. :)


Egy fedőlakkról van szó, mégpedig az NP545 Broken Hearted nevűről. Szerintem a neve nagyon találó lett. Az üvege hasonlít az OPI lakkok üvegéhez, az ecsete lapos, a kupakja jól kézre áll, jó vele dolgozni. A lakk maga 13 ml, átlátszó neonos rózsaszín alapban úszkálnak mindenféle glitterek és "fóliadarabok". Aki látott már, vagy akinek esetleg van zúzott jege körömdíszítéshez, na olyanokkal van tele az egész lakk, kisebb nagyobb darabokkal.
Mivel fedőlakk, így fekete és fehér alapra próbáltam, de láthatjátok magában is felkenve. A mutatóujjamon fehér alapon 2 rétegben, a középső ujjamon alap nélkül 3 rétegben, a gyűrűsujjamon fehér alapon 1 rétegben, a kisujjamon pedig fekete alapon 1 rétegben van felkenve.
Kár, hogy ilyen gyenge a fedése magába, pedig annyira szép. A képek nem igazán adják vissza az igazi színét sajnos. Picit a fóliadarabkák kiállnak a körömből, de ezt fedőlakkal jól lehet korrigálni. A száradási ideje szerintem egész jó, és egész tartós is a lakk. :)




Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. Szupi! =) Én még egy pinken/rózsaszínen is megnézném. :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem megvallva őszintén ez már a furcsa kategória. A fehéren nem annyira, de a feketén tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. legjobban a feketén mutat szerintem, és kicsit sajnálom, hogy az alapszíne nem elég erőteljes, mert úgy vagy átlátszó alapban mutatna legjobban.

    VálaszTörlés
  4. Feketén tetszik legjobban, piroson nem akarod esetleg kipróbálni? :P

    VálaszTörlés
  5. Van egy ilyen zúzott jeges lakkom, de én nem szeretem mert akárhogy igazgatom, akárhány réteg fedőlakkot kenek rá, mindig érdes marad és akad mindenhová. :( Pedig az üvegbe annyira jól néznek ki.

    VálaszTörlés
  6. húú nagyon érdekes lakk, tetszik:)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépe ez a lakk.
    Nekem is a feketén tetszik a legjobban.:)

    VálaszTörlés