TESZT | horgonyos és csíkos nail vinyls

A nyár az egyik kedvenc évszakom, minden téren, így a körömdíszítések terén is. Imádom a neon színt, a trópusi, a tengeres, a kagylós és a tengerészes körmöket is, ilyenkor szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, hiszen tényleg minden bohókásabb dolog belefér. Ezúttal egy tengerész manikűrt hoztam nektek.


Az elkészítéshez a Whats up nails webáruházttól kapott stencileket használtam, méghozzá két félét is, egy horgonyosat és egy egyenes vonalút. 
Igazi nyári színeket válogattam össze, türkiz, korall, fehér és egy türkiz glitteres lakkot használtam. Két körmöm lett csíkot, két körmöm glitteres, a gyűrűsujjamra pedig színátmenetet készítettem, ami végül egy horgonyt kapott díszítésként.


A horgonyos nail vinyls két féle méretben rendelhető, a közepesen 20, a nagyon pedig 30 matrica található. Jól kihasználható, hiszen a külső és a belső matricát is fel tudjuk használni. Jól ragad, nem szedi fel a lakkréteget és könnyen lehúzható. Én a közepes ívet kaptam, amin 5 különböző méretű horgony található, így nem kell azon aggódnunk, hogy túl nagy, vagy esetleg túl kicsi lesz a körmünkhöz képest. 
INNEN tudjátok megrendelni, a NailLand oldalán sajnos nem találkoztam ezzel a matricával.


A csíkos nail vinyls három féle méretben kapható, közepes, amin 180, nagy, amin 240 és extra nagy, amin 300 csík található, de rendelhető vékonyabb és vastagabb változatban is. Én a közepeset kaptam, de szerintem ez is elegendő mennyiséget tartalmaz. A csíkok könnyen leszedhetőek és könnyen felragaszthatóak, ha esetleg nem jó helyre raktuk, felszedhetjük, utána is ugyan úgy fog ragadni. Nem egyszerű egyébként a használatuk, gyorsan kell vele dolgozni. Egyesével rakosgattam fel őket, a közöttük lévő teret próbáltam gyorsan kifesteni, figyelni arra, hogy a körömsáncok felé is szépen bemenjen a lakk. A korall csíkos körmömnél még egy kicsit bénáztam, mert mire leszedtem a matricát már nyúlt a lakk. A türkiz csíkos jobban sikerült, ott már megpróbáltam gyorsabb lenni. :D
INNEN tudjátok megrendelni, ha jól láttam ez az ív sem található a NailLand oldalán.








(A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! Én imádom a tengerész manikat :) A glitteres lakk nagyon érdekelne, mi a neve?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon nyár! :) Szuperek a színek, nem a klasszik matróz, de mégis jól mutatnak.

    VálaszTörlés