lakkteszt. Rimmel.

A Londonból kapott lakkok közül először a Rimmel Cocktail Colour családjából származó lakkját hoztam el nektek, mikor felkentem, rögtön beleszerelmesedtem. Ha jól tudom ez a kollekció 5 db lakkot tartalmaz, mindegyik nagyon szép, különleges.



Ez a gyönyörű őszi, de leginkább nyári szín a 120-as számot viseli, amihez a Shirley Temple név tartozik. A lakk maga egy narancssárga szín, ami telis tele van apró arany pelyhecskékkel. Az ecsete lekerekített, az állaga kicsit híg, de könnyű vele dolgozni. 3 réteg kellett a tökéletes fedéshez, viszont nagyon hamar megszáradt, szóval nem vészes az a 3 réteg. Többet nem is tudnék elmondani róla, beszéljenek helyettem a képek... Érdekes egyébként, hogy mennyire más napfényben és egy kicsit felhősebb időben a lakk színe.. :)
Ja igen és ez a lakk sajnos itthon nem volt/ nem kapható, szóval köszönet érte Rékának. <3 :)






Ti szeretitek a Rimmel lakkokat? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. szép:) nekem csak 1-2 Rimmel lakkom van de azokat szeretem:)

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó színe van, szép:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó! Pedig nem si igazán szeretem a narancsot. :D

    VálaszTörlés
  5. Látok hasonlóságot az egyik Aden lakkal, amit Tőled nyertem :) (most megint eszembe jutott, hogy nagyon el vagyok maradva a posztokkal, na majd most! :D)

    VálaszTörlés
  6. Annak ellenére, hogy csodaszép ez a lakk, mégis hatalmasat csalódtam, mert a promó képekből nekem úgy tűnt hogy holo lakkok lesznek, már megörültem, hogy végre elérhető lesz számomra. Örülök, hogy végül nem rendeltem meg őket.

    VálaszTörlés