Foodpanda inspirálta körmök.

Egy kicsit a karácsonytól és a téli maniktól más vizekre evezve ma egy igazi cukisággal készültem nektek, amit a Foodpanda inspirált. Az oldalukat elérhetitek IDE kattintva. Röviden a Foodpandáról: ez egy online ételrendelő oldal, ahol rengeteg féle étterem és konyha közül lehet választani, ha esetleg kaját szeretnék rendelni. A helyzetünket is meg lehet adni, ahol éppen vagyunk és kidobja a hozzánk legközelebb eső helyeket, ahonnan lehet rendelni. Sokszor van akció, szóval szerintem teljesen megéri. És ráadásul van android app-juk is, amit letölthetünk okostelefonra, így telefonról is tudunk rendelni, valamint facebookon is megtalálhatóak IDE kattintva. :)
És akkor jöjjön a mani:Alapnak egy csillámos lakkot használtam, majd erre festettem a kis mosolygós pandafejeket fekete és fehér lakk segítségével. Olyan kis cukikák lettek szerintem, egy igazi pandabanda! :D
Ti ismertétek ezt az oldalt? Fogtok rendelni esetleg? :)
A pandákkal hogy álltok? :P

Share this:

CONVERSATION

21 megjegyzés:

 1. nagyon édes pandák!

  VálaszTörlés
 2. jajj, de cuki :D nagyon tetszik! :D

  VálaszTörlés
 3. "Annyira cuki, hogy belehalok!" :D

  VálaszTörlés
 4. Hasonlót már én is készítettem, de az nem sikerült, mert a fehér és a fekete lakkom is a halálán volt. :D A tiéd viszont nagyon kis cuki lett! :)

  VálaszTörlés