lakkteszt. Claire's.

Mára is egy lakkteszttel készültem nektek, remélem nem baj, csak mostanában így a két ünnep között nincs nagyon erőm másra. Ha meg unjátok, akkor holnap nézzétek a blogot, ugyanis jön az év utolsó manikűrvadásza, meg az utána következő napokban hozom a szilveszteri manikat is. :)

Réka barátnőm még novemberben küldött egy pár lakkot nekem Londonból. Igazából ha gáz ha nem gáz, de Claire's márkájú lakkom még nem volt, ha jól tudom csak Pesten érhető el, én meg évente ha egyszer feljutok a nagy városba, akkor sem vásárolni...





A lakkon se szám se név, hiába néztem utána, nem találtam róla semmit sem. Igazából egy fedőlakkról van szó, nekem kicsit szilveszteri hatása is van ezekkel a lila és kék csillámokkal. A Claire's lakkok üvege és ecsete egyébként ugyan olyan, mint az Avon ColorTrendes lakkoké. 
Mint az előbb is írtam, ez a fedőlakk pici kék és nagyobb lila csillámokat tartalmaz, amit már 1 rétegben is sok csillámot visz fel a körmünkre, mint azt láthatjátok. Egyetlen apró hibája van, a lila csillámok néha összeragadnak és akkor olyan csúnya hatása van, még a körmünkből is kiállnak. Fekete, fehér, sötétebb- és világosabb lila alapokra próbáltam.





Ti hogy álltok a Claire's lakkokkal? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. Nekem sajnos nincs Claire's lakkom .
    De ennek széép színe van

    VálaszTörlés
  2. Ez most annyira nem jön be. :/ A csillámok kuknkorodnak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem egyébként, nemtudom miért ilyen, lehet a fény miatt. :O

      Törlés
  3. A világos lila alapon az igazi :)

    VálaszTörlés
  4. Van Claire's még Győrben is :) A fehéren nekem nagyon tetszik :) Én megvallva azért nem veszek soha ilyen márkájú lakkot, mert egy ezres körül vannak a lakkjaik, annyit meg szerintem nem érnek.

    VálaszTörlés
  5. Szép színűek a csillámok, de tényleg mintha kicsit elállnának a körömtől.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lakk :) Nekem sincs Claire's lakkom, pedig nálunk van ilyen üzlet. De sokallom az árát a lakkjaiknak, mert annyiért drogériákban találok többfélét is.

    VálaszTörlés
  7. Szép színe van,kár,hogy kicsit kuszák a nagyobb csillámok,mármint kunkorodnak,ahogy Thimmyke is írta,de azért nekem tetszik.:)

    VálaszTörlés
  8. De szép, a gyűrűsujjadon tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés