körömlakk.

Szeretem az ilyen napokat, mikor nem kell suliba menni. :$ De nem is baj. Tegnap Pesten jártunk az osztállyal, este olyan 21:45-re értem haza, úgyhogy kicsit kimerült voltam. (ja és reggel 4:45-kor keltem...)
Kaptunk szabadidőt, így elnéztünk az Aréna Plázába és mit kerestünk ott legelőször? hát a körömlakkokat, mi mást. Volt ott egy stand, ahol millió meg egy körömlakkot lehetett kapni. Mindenféle színű volt, de visszafogtam magam és nem vettem. Úgy döntöttem, hogy már visszafogom magam és tényleg csak a számomra legfontosabb lakkokat és azokat fogom megvenni, amit tényleg nagyon megtetszenek. Meg az áruk is... Nem tudom... Lehet csak velem van a baj, hogy egy körömlakkért nem szeretnék kiadni 7-800 Ft-ot... Nekem egy körömlakk max 400 Ft-ot ér meg. Lehet akármilyen jó is. Még az új Essence Colour & Go lakkokért sem szívesen adok ki 500 Ft-ot, mondjuk előbb utóbb úgy is beadom a derekam. 

Hoztam egy képet...

...nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam ez biztos siker lenne... :DDD

Ti mennyi pénz adtok ki legfeljebb egy körömlakkra?

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Egyetértek. =) Nálam is kb 400 Ftnál van az a lélektani határ. =)

    VálaszTörlés
  2. nekem max.600-700ft ami angyon max!!:)egy körömlakkért:)
    Többet én se adnék érte akár milyen is:))

    VálaszTörlés
  3. Ezzel tényleg le lehet venni a lábamról :) Nálam nincs limitje a lakkra való pénzköltésnek, de a legdrágább lakkom így is "csak" 999 Ft volt... nem hiszem, hogy többet bármikor kiadnék, de persze nem lehetetlen...

    VálaszTörlés
  4. persze egy körömerősítőért vagy egy mattítóért vagy ilyen nagyon különleges lakkokért én is kiadok többet. de szerintem egy sima lakk nem ér 400 Ft-nál többet. :)

    VálaszTörlés
  5. már sokszor láttam ezt a képet de mindig így nézek ki : O.O .. huh én most akciósan szereztem be pár lakkot..de már visszafogom magam egy kicsit. :DD

    VálaszTörlés