LAKKTESZT | Born Pretty Mirror Effect - Rose in Peril

Régen volt már lakkteszt bejegyzés a blogon, ennek oka, hogy mostanában inkább a géllakk kollekciómat bővítem az újabb és újabb színekkel. Régóta keresek viszont egy nagyon szép rose gold árnyalatot a sima lakkok kínálatában, így amikor a Born Pretty is kijött a metál kollekciójával, gondoltam egy próbát megér. Még az előző csomagomban kértem tesztelésre, akkor valamiért kimaradt, de a legutóbbiba Rita belerakta nekem. :)


A lakk maga kör alakú üvegben van, ami egy kis dobozkában érkezett meg hozzám. Az ecsete lapított, az állaga híg, de könnyen kezelhető. A Rose in Peril árnyalatot választottam, ami egy rosegold szín, nagyjából sikerült is színhűen befotóznom, élőben talán kicsit sötétebb. Nagyon pigmentált, ezért már egy rétegben is szépen fed, bár én a megszokás miatt kettőt vittem fel. Pigmentáltsága okán nyomdázásra is tökéletes. Felvitelnél eléggé csíkos lett, ami teljes száradás után szerencsére nagyjából eltűnik. Nagyon hamar szárad egyébként, viszont érdemes alá alaplakot kenni, hiszen a körömhibákat nagyon ki tudja nagyítani. INNEN tudjátok megrendelni, a rosegold mellett ezüst, arany, kék és pinkes árnyaltban is kapható.








(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. most már tényleg brutál hosszúak a körmeid, gyönyörűek :O nem tudom hogy tudod ilyen szépen kifesteni ilyen hosszúságban, de csodaszép!

    VálaszTörlés
  2. Szép szín, de az én széles körmeimen nem mutatna ilyen jól.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem ezt a lakkot, nekem is megvan. :)

    VálaszTörlés