Lakkteszt | China Glaze - Getting to gnaw you

A China Glaze Halloweeni körömlakkjaiba rögtön beleszerettem, tudtam, hogy ők bizony nekem kellenek. Először csak két lakkot szerettem volna, végül barátom rábeszélt erre is, így megvettem a szettecskét, ami 4 db lakkot tartalmaz. Kettőt már láthattatok a blogon, most a Getting to gnaw you árnyalatot mutatom meg nektek.


Mint már írtam, barátom beszélt rá, de cseppet sem bánom. Kicsit féltem tőle, mert barna és nem sűrűn hordok ilyen színeket Megszoktam már a rózsaszínt és a cukiságot, bár mostanában próbálom minden lakkomat kihasználni. 
A sötétbarna alapban sok-sok rezes árnyalatú glitter úszkál. Két rétegben fed tökéletesen, viszont extra gyorsan szárad, akárcsak a kollekció többi tagja. Száradás után a felülete matt lesz és kicsit texturált, érdes is, persze ezen fedőlakkal lehet segíteni ha nem tetszik, de szerintem pont ebben rejlik a különlegessége. Engem a kólára emlékeztet, vagy valamilyen csokis édességre.
Lemosása szintén nehézkes, meg kell vele szenvedni, de megéri. Szerintem legalábbis. ;)









Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Nekem csak az üvegben tetszik :D

    VálaszTörlés
  2. Szemeztem ezzel a lakkal, mert nagyon tetszettek róla a képek, de szerintem azokon volt fedőlakk, mert fényesebb volt és egyenletesebb a felület. :) Különleges kis lakk. :)

    VálaszTörlés