lakkteszt | Moyra

Ma egy olyan Moyra lakk tesztjét hoztam nektek, ami már régebb óta megtalálható a kínálatukban, sokszor szemeztem is vele, a legutóbbi Moyra látogatásom után pedig haza is jött velem.



A Moyra 76-os lakkja magában felkenve és fedőlakknak is használható. Átlátszó alapban úszkál rengeteg egyforma arany csillám, kicsit sand hatása van. Van már ilyen lakkom ezüst színben és nagyon szeretem, így gondoltam egy próbát ez is megér. Már 2-3 rétegben tökéletesen fed és gyorsan is szárad a sok csillámnak köszönhetően. Tömör gyönyör, napfényben nagyon szépen szikrázik és sok lakkozást fel lehet vele dobni. A képek sajnos felhős időben készültek, mivel csak néha-néha pár percre sütött ki a napocska és persze akkor pont nem voltam itthon..






Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. Imádom, listán is szerepel :) Bár karácsony előtt már meg akartam venni, de éppen nem volt a szokásos kis üzletemben :c mostanában pedig ismét csak halogatom, mondván ilyenkor nem használnék olyan sokat aranyat, nem úgy, mint ősszel-télen.

    VálaszTörlés
  2. Olyan, mint az arany homoklakkjuk, csak mégsem :D de ez jobban tetszik így elsőre :)

    VálaszTörlés
  3. Csodálatosan szép, és gyönyörűek a körmeid :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik. Ez egy olyan tipusu koromlakk amit nagyon konnyen ossze lehet kombinalni akarmilyen szinnel, en is utananezek ha megkapom it!

    VálaszTörlés
  5. Még magában nem próbáltam, de nagyon jó így is. :)

    VálaszTörlés