lakkteszt | Moyra

Az  helyzet állt elő nálam, hogy kb nincs olyan lakkom, amiről ne írtam volna tesztet (a tömeglakkokat kivéve, de néhány olyanról is írtam), szóval ez azt jelenti, hogy nem vagyok már olyan nagy lakk mániás, inkább tudatosabb vásárló lettem. Na ne ijedjetek meg, ez nem azt jelenti, hogy nem lesz több lakkteszt, mert bizony múlthéten is beszereztem 4-et, csak hát a haul bejegyzés előtt nem igazán szeretném őket mutogatni. 
De most elhoztam nektek ezt a csodás nem holo, de mégis holo Moyrát, amivel régóta szemeztem már, így a Diamond Nails-es rendelésem során őt is becsúsztattam a kosaramba.



Igazából most úgy láttam ez is tömeglakk lett, a 43-as Moyráról van szó. Csodás cuki lilás rózsaszín színnel, két rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad, könnyű a felvitele, az ecsetét imádom, kicsit mintha változtattak volna rajta, most már ugyanis lapított ecsettel kaphatóak a Moyra lakkok. Van egy pici holografikus beütése, ami csak fényben jön elő, viszont mivel én nem szeretem ezeket a nagyon holo lakkokat, ez az a szint a csillogásból, amire azt mondom, hogy "jajj de szééép". *-*







Kinek tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés: