lakkteszt | Charm Limit

Mióta megnyitott a Nailland, azóta álmodozom róla, hogy egyszer eljutok oda... Nos eddig ez sajnos nem valósult meg, pedig oda-vissza vagyok a Golden Rose és a Models Own lakkokért, na meg persze a többiért is, de nem ennyire. A Nailland honlapján szoktam néha csorgatni a nyálamat. Már akkor nagyon felkeltették a figyelmem a GR Carnival fedőlakkjai, aztán mikor megláttam Edinánál, a 01-est, totálisan beleszerettem. Annak, aki ugyan ennyire beleszeretett, mint én, de sajnos elérhetetlen számára, most egy olcsóbb verziót hoztam ennek a Charm Limit verziónak köszönhetően, ami a 02-es számot viseli. :) 



Jól nézzetek szét a kínai, az ékszeres és a 100-as boltokban, ugyanis ott lehet rátalálni a Charm Limit lakkokra. Nem teljesen olyan, mint a GR lakk, ugyanis fehér szál glitterek nincsenek benne, de 3 különböző méretű matt glitterrel tömték tele az üveget és már egy rétegben nagyon sokat lehet belőlük a körömre operálni. Fekete, és háromféle árnyalatú kék lakkon próbáltam, nekem nagyon bejön, legjobban sötétkéken néz ki, olyan mint a igazi hóesés. *-* (én ilyennek képzeltem el az Essence hópelyhes fedőlakkját egyébként.) Egyetlen egy negatívuma van, hogy lassan szárad, de gyorsszárító fedőlakkal ezen könnyedén lehet segíteni. :)





Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

14 megjegyzés:

  1. Én is vettem egy hasonló fehér glittereset egy 100-asban, az Care Romeis márkájú és vannak benne pici szálak is. Nekem feketén tetszik a legjobban. Csak az a baj vele, hogy nagyon büdös, nagyon lassan szárad, és nagyon nem lehet leszedni :)

    Mystyck
    lakk-hatas.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  2. Ez de jó! Én is ilyennek képzeltem volna az essence hópelyhes topperét, igaz a nagy glitterek nélkül. Tetszik, hogy nincsenek benn szálak.

    VálaszTörlés
  3. Lehet kapni vagy 4 féle C.L lakkot, de ez pont nincs köztük, pedig ilyet keresek már mióta :D:D:D Nagyon tetszik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem 4 féle árnyalatot, hanem 4 féle csomagolásút :3

      Törlés
    2. jajj itt most nagyon bejöttek a divatba, van mindenféle glitteres, világítós, meg madártollhatású. :D

      Törlés
  4. Gyönyörű ezekkel a színekkel ez a fedőlakk! *.*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper, főleg ennyi pénzért nagyon megéri! :)

    VálaszTörlés
  6. Tényleg olyan a sötétkéken, mint a hóesés, de az összes többi színen is tetszik :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép! Én a múltkor a plázában kétvégű CL lakkokat láttam! :D Majdnem vettem is egyet, de visszafogtam magam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azokat én is néztem, már a centrumban is vannak. annyira nem fogtak meg a színei am. :D

      Törlés