februári haul.

Bár még nincs vége a februárnak, de nem tudtam most más címet hirtelen kitalálni. Biztos vagyok benne, hogy nem fogom tudni megállni egyébként és még pár lakkot tutira be fogok szerezni ebben a hónapban. Na de nézzük is, miket gyűjtögettem eddig...



 Mikor megláttam ezeket a Charm Limit lakkokat, rögtön a Golden Rose Carnival lakkok jutottak róluk eszembe, a 08-as és a 02-es jött velem haza, darabja 290 Ft-ért. :)

 Nem szeretem a holo lakkokat, de mivel most nagy divat, így én is beszereztem egyet a Moyra holografikus lakkjai közül, mégpedig a 251-est, hátha megszeretem. Kipróbáltam már egyébként és ha nem is teljesen, de belopta magát a szívembe. Tesztet nem tudom írok-e róla, mert most mindenki róluk ír, de ha kéritek, írok egy beszámolót róla. :)
A másik Moyra lakk a 76-os már régóta megszerettem volna venni, így most őt is elhoztam, ne szomorkodjon egyedül a holo tesója a táskámban. :)

A mini Aden lakkokat mifelénk 100Ft-ért lehet kapni, mert kifutó darabok, most is 2 nagyon szép csillámos fedőlakkot sikerült találnom, az 59-est és a 48-ast (nem biztos hogy a számok jók). Mind a kettőt láthattátok már egyébként 1-1 manimnál. :)

 Ezeket a mini OPI lakkokat Ági blogsale-jén vettem, illetve barátomtól kaptam őket, és mivel tudom, hogy néha kíváncsiskodik a blogomon, ezért itt is nagyon nagyon szépen köszönöm neki. <3 :)
Balról jobbra: Number one nemesis, Just spotted the lizard, Fly, Your web or mine?, Did It On 'Em is

 Ági az OPI lakkok mellé küldött egy kis meglepit, egy KIKO lakkot, mégpedig a 241-est és egy Essence alaplakkot. Innen is nagyon szépen köszönöm neki. :)

 Én is beszereztem a Marie Claire márciusi számát, amihez most Artdeco lakkok és Maybelline kozmetikumok vannak ajándéka. Egy kék lakkot, a 152-est sikerült megkaparintanom. :)

Végül beszereztem egy fekete díszítőlakkot is, aminek tűhegye és díszítő ecsete is van, 200 Ft-ért vettem egy kínai boltban. :)

Melyik lakkokról szeretnétek tesztet látni? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. Mennyi szépség :) talán a legjobban a holos Moyra melletti érdekelne most :)

    VálaszTörlés
  2. szivesen :)
    most az artdeco miatt irigykedem,kb 70 újságot nézem meg,de nem volt benne ez a szín :(

    VálaszTörlés
  3. Vennem kéne már egy Marie Claire-t :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépeket szereztél (: Az utolsó díszítő ecsetes meg nagyon praktikus! (:

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű körömlakkok:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. És ennek a díszítőlakknak mindkét végén van kupak? Vagy hogy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak az egyik végén van. :) ha a kupakját leszeded, akkor kis tűhegyű, ha pedig lecsavarod a tetejét, akkor díszítőecsetes. :)

      Törlés
  7. Charm limiteket hol vetted! A rózsaszínre vevő lennék. :3 Az arany Moyrát én nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a centrumban, de már a plázában is lehet kapni őket. :O

      Törlés