régebbi köröm. kiwis.

Bocsi lányok, hogy eltűntem pár napra, de már csak másfél hétig járok kb suliba és még be kell fejeznem a vizsgamunkám, meg hamarosan modul zárózunk a körmös tanfolyamon és hát lassan el kell kezdenem tanulni.
Annyi sok új körömlakk vár még tesztre és fotózásra, ráadásul most jó az idő is, csak gél lakk van a körmeimen és nem tudom mikor fogom tudni leszedetni, de már körömfestés elvonási tüneteim vannak. :DD
Azt hittem fogok tudni minden napra új bejegyzést írni, de aztán rájöttem, hogy vannak olyan lakkok, amiket inkább újra befotóznék most, hogy itt a jó idő. :)
De egyébként nehogy azt higgyétek, hogy nem csinálok semmit körmös területen, tegnap felraktam tesóm első épített zselés körmét, a héten valamikor hozok róla képet, plusz szabad perceimben a  körömmargarétáimra festegettem. Új sorozatot is szeretnék, amiben megmutatnám nektek az összes körömlakkomat színenként és írnék róluk 1-2 sort. Várhatóan a héten hozom az elsőt! :)
Az 52 hetes körömkihívásban pedig csináltam direkt előre körmöket, csak én szerencsétlen félreolvastam és a jövőhetit csináltam mostanra, de sebaj, majd pótolom. :)

Így a végére egy régebbi körmömet hoztam el mára nektek, mégpedig egy cuki kiwiset. :)


Szeretitek a gyümölcsös körmöket? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés: