első épített zselés munkám.

Kedden ismét gyakoroltam kicsit, leszedtem nővérem porcelán körmét és raktam fel neki újat. Mégpedig épített zselés körmöket. :)
A szabadszél részébe japán flittert építettem (napfényben nagyon szépen csillog), majd a gyűrűsujjait lakkal díszítettem. Elsőre szerintem nem lett rossz, de még sokat kell gyakorolnom. :)



Hogy tetszik lányok? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, igazi tavaszi mani, abba meg majd belejössz, hogy ne szélesedjen a köröm :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :)
      nem tudom miért szélesedik, egyébként élőben nem nagyon látszik. szerintem alapból szélesedik tesóm körme és azért ilyen, mert tegnap csináltam egy ismimnek is és nekik meg megtudtam rendesen csinálni. de hát gyakorolni kell. :D

      Törlés
    2. Nekem is mindig szélesedni akar a zselé, pedig maga a körmöm nem, szerintem azért, mert nem akarom, hogy a körömágybőr felé is vastag legyen a réteg, ezért önkéntelenül is egyre vastagabb a vége felé, és így szélesebb is. Küzdeni kell vele, viszont nem lesz olyan, mint amit sok nő körmén látok, hogy a zseléréteg 2 mm-rel vastagabban kezdődik, és így kiabál a lenövés :-) Szóval nálam ennyi az ok, de tény, hogy minden köröm különböző. Mindenesetre várom a továbbiakat, hajrá, hajrá :-)

      Törlés