E-bay-es szerzemények IV.

Mostanában sok mindent rendeltem e-bay-ről, mert potom pénzért lehet nagyon jó dolgokat kapni. Nagyon vártam már ezt a csomagot, mert ezt most komolyan mondom életem egyik legjobb rendelése volt. Kevesebb, mint 4 hetet vártam rá, minden nap izgultam már, hogy ugyan mikor fogom megkapni és pont pénteken hozta a postásnéni, mikor a legkevésbé számítottam rá. :)


Na de nézzük, mit is rejt a csomag...

6 féle, összesen 72 db csillámocska, mindenféle színben, formában. Köszönöm Máriának a linket, az e-bayes rendeléses bejegyzéseinél láttam. Ha ő nem írt volna róla, akkor én talán sosem fedeztem volna fel ezeket a drágaságokat. :)
Most szükségem is volt rájuk, hiszen mint tudjátok műkörmösnek tanulok, valamint szerintem elég jó kis franken lakkokat lehet belőlük csinálni. :)
Az árról még nem írtam. Mikor megláttam az árát, hát azt hittem rosszul látok, vagy csak elírták, de mindössze (és most kapaszkodjatok meg) kb 2500 Ft-ot fizettem értük, ami elég jó ár ahhoz képest, hogy itthon egy ilyen kis tégelyt lehet kapni 200-300 ft-ért. Kiszámoltam, így egy darab kis tégely kb 34 ft-ra jött ki. :)


És most külön-külön... 







Linket sajnos nem tudok adni, mert már elavult, de aki meg akarja rendelni, annak érdemes nézegetnie, mert ha még most nincs is ilyen jó áron fent, de kb 1-2 hónap múlva megint lesz. :)
A héten egyébként jött ezen kívül még 1 rendelésem, még várok 2-őt és majd együtt megmutatom azokat. Erre muszáj volt külön bejegyzést szánnom, mert annyira csodásak. :)

Ti milyen oldalakról szoktatok rendelni?

Share this:

CONVERSATION

11 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy rendben volt a rendelés! :) Nagyon szép az összes! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek!
    Én nem merek rendelni,mert a vaterán amikor másodszorra rendeltem,eltűntek a postán a cuccaim,azóta nem rendelek.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerencsére nekem még nem tűnt el semmi, amit e-bayről rendeltem (le is kopogom), sajnálom, hogy így jártál. :(

      Törlés
  3. Húúúú, de jók, most jól elhúztad azt a bizonyos madzagot az orrom előtt! :D

    VálaszTörlés
  4. én is meg akartam rendelni őket, de végül lemondtam róluk. :(

    VálaszTörlés
  5. Brutál jól jártál vele, én is elfogadnám ezt a pakkot! :D

    VálaszTörlés
  6. óóó mennyi csillám és díszítő :)♥♥

    VálaszTörlés