TESZT | Born Pretty pixi kristályok

Többször is említettem már, hogy az utóbbi időkben teljesen oda vagyok a teli köves körmökért és a csillogásért. Nem véletlenül kértem ezeket az apró kristályokat is a Born Pretty-s tesztcsomagomba. Hogy mi a véleményem róluk, azt tovább görgetve elolvashatjátok. :)


A csomagban elvileg 1440 db apró kristály érkezik, amit nyilván nem számoltam meg, de én hiszek nekik. :D Egyébként műanyag zacsiban kaptam őket, de gyorsan át is öntöttem egy kis tégelybe, hiszen így számomra praktikusabb. INNEN tudjátok megrendelni, én az 1-est, vagyis a színjátszósat kértem, de többféle színben is elérhető. A kristályok tényleg nagyon picikék, akár egyesével is felrakhatóak a körömre, viszont én most telibe a gyűrűsujjamat borítottam vele. Mindenféleképpen érdemes alá alapszínt kenni, én most egy finom baby boomert választottam alá, nekem így tetszik a legjobban. A kristályokat a még nedves fedőlakkba nyomkodtam, viszont ha géllakkra vagy műkörömre teszitek, akkor érdemes fixmentes zselébe köttetni őket. Fedőlakkot nem használtam rájuk, hiszen úgy elvesztik a csillogásukat. Mivel egyik oldaluk sem egyenes, ezért eléggé kiállhatnak a köröm felületéből, de ez engem egyáltalán nem zavar. :)







 Természetesen mivel túl üresnek éreztem így, nyomdát is használtam a többi körmömre, de hogy ne legyen annyira feltűnő, fehérrel nyomdáztam a kagylómintákat. :)



(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a nyomdázott változat!! Szerintem ők sem számolgatták megvan-e darabra a kristály, talán csak lemérték :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem kék és zöld ilyen kristályom van, de a formájuk miatt nem vagyok velük megelégedve. Eddig csak körömlakkra próbáltam, de úgy használhatatlan, majd megpróbálom zselébe építve is.

    VálaszTörlés