Manikűrvadász 34. forduló FELHÍVÁS!

Pár hete felkeresett Bella, a Manikűrvadász kitalálója és abban a megtiszteltetésben lett részem, hogy felkért a 34. forduló lebonyolítására, amire persze örömmel mondtam igent. :) Már nem először, ugyanis nagyon az elején már voltam a kezdeményezés háziasszonya, de örültem, hogy ismét rám esett a választása.


Azt hiszem a Manikűrvadászt már nem kell bemutatnom, de ha mégsem tudjátok, hogy miről van, szó, pár szóban megemlíteném, valamint. ITT olvashattok róla bővebben. A játék lényege, hogy a jelentkezők között kisorsolunk egy sorrendet. A sorrendben mindenki az utána lévőtől készít egy vadászott manikűrt, amit le is másolhat, illetve a saját stílusára is igazíthat. Mivel itt a nyár és a jó idő én azt ajánlom, hogy mindenképpen valami évszakhoz illő manikűrt próbáljatok majd meg alkotni. ;)

És akkor a lényeg...

Az időpontok:

Jelentkezés határideje: 2017. július 30.-a, vasárnap éjfél.
Sorsolás: 2017. július 31.-e, hétfő, igyekszem, de 1-2 napos késés sem kizárt.
A közös posztolás időpontja: 2017. augusztus 21.-e, hétfő 18:00

Hogyan lehet jelentkezni?
Mint az utóbbi időben mindig, most is két csoportot fogunk elkülöníteni:
  • 1. azok a lányok, akik nem rendelkeznek bloggal VAGY rendelkeznek bloggal, de még nincs 30 manikűr rajta
  • 2. akik bloggal rendelkeznek ÉS több mint 30 manikűrt posztoltak már 
 Mielőtt jelentkeznél, kérlek bizonyosodj meg róla, hogy elolvastad a kezdeményezéssel kapcsolatos szabályokat, melyeket ITT érhetsz el.

Jelentkezni egy e-mail küldéssel az alábbi címen lehet:

manna0319@gmail.com 

Az e-mailben kérlek szerepeljen a neved, a blogod címe, vagy ha még nincs 30 manikűröd, azt is mindenképpen jelezd kérlek. Az e-mail témája pedig a "Manikűrvadász 34. forduló" legyen.

Igyekszem mindenkinek időben válaszolni, viszont épp nyaralni is fogok a jelentkezési idő közben, ezért ne ijedjetek meg, ha több napig nem válaszolok.

Kérlek titeket osszátok meg minél többen ezt a bejegyzést, hogy mindenkihez időben eljusson a felhívás!

Vadászatra fel!

Share this:

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése