TESZT | Moyra nyomdalemez - 29 Waterworld

Újabb és újabb lemezekkel jön ki a Moyra, amikből szerencsére egyre kevesebb tetszik nekem. :D Írtam már, hogy nagyon szeretem a nyarat és a nyárias nyomdalemezeknek nehezen mondok ellent, így történt, hogy ez a Moyra lemez is hozzám került...


A 29-es waterworld elnevezésű lemez a nevéből adódóan tele van horgonyos, tengeres, kagylós, halacskás mintákkal. Őszintén megmondom, hogy csak a neve miatt vettem meg, nem is igazán néztem milyen minták vannak rajta. Itthon mikor szemügyre vettem, kicsit csalódtam benne, nem tudom miért, de annyira nem fogott meg, de mostanra már eléggé összebarátkoztunk és a minták töbségébe teljesen beleszerettem, például a buborékosba, a kagylósokba és a tengericsillagosoba, de a szúnyogos is imádnivaló. :D Összességében azt tudom  elmondani róla, mint a többi Moyra lemezről, számomra a minták nagyok nagyok, bár annak külön örülök, hogy vannak rajta kisebb ábrák is. Nem mindegyik nyomdalakkal lehet felvenni őket, de ezt ki kell kísérletezni, a Kaleidoscope nyomdalakkokkal könnyen feljönnek.







Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan ez a lemez és a mintái nagyon tetszenek, de sajnos sok minta alig-alig jön fel pedig a Moyra lemezeivel nem nagyon szoktak gondjaim lenni...a buborékos nekem is az egyik kedvencem :)
    Szép lett a manikűr nagyon tetszik ez a kék lakk. :)

    VálaszTörlés