TESZT | Crystal Nails chrome por

A legújabb őrület a körmösök világban a króm por, ami a képek és a videók alapján nekem is elnyerte a tetszésemet és már alig vártam, hogy végre én is kipróbáljam. :)


Elsőként a Crystal Nails ezüst króm porát sikerült beszereznem, rögtön le is lövöm a poént... hatalmasat csalódtam benne. Már zselén próbálva sem lehetett egyenletesre "simogatni" a felszínét, szemcsés marad, egyáltalán nem lett tükörhatású...
Mivel a sellőpor működött sima körömlakkal is, gondoltam kipróbálom ezzel is, hátha. Elvileg minden alapszínen más-más hatása van, így  négy különböző színt, fehéret, feketét, nudeot és pinket kentem fel alapnak, amibe ugyan úgy, ahogy a sellőpornál, simogató mozdulatokkal masszíroztam bele a króm port. Sajnos azt tapasztaltam, mint a zselés alapra készített verziónál (amit sajnos nem fényképeztem le), itt is szemcsés maradt a felület. Ezután megpróbálkoztam egy réteg fedőlakkal, hátha, de a fedőlakk meg felszedte az összes port az alapról. Egyébként a bőrömet annyira befogta, hogy alig bírtam levakarni róla. :/
Csalódtam benne, felesleges pénzkidobás volt az egész...
Közben kézhez kaptam a BPS porát is, hamarosan róla is leírom a tapasztalataimat. :)








Nektek tetszenek a króm hatású dolgok? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Akartam venni ilyen bps-eset,de akkor előbb megvárom a posztodat,mert ha az is ilyen,felesleges vennem. Nagyon tetszenek az ilyen króm körmök.

    VálaszTörlés
  2. Akartam venni ilyen bps-eset,de akkor előbb megvárom a posztodat,mert ha az is ilyen,felesleges vennem. Nagyon tetszenek az ilyen króm körmök.

    VálaszTörlés
  3. Látom, porzik rendesen. A Moyrának is van, láttam róla a videót, az nagyon szép eredményt ad.

    VálaszTörlés