TESZT | BPS jégfólia

Az utóbbi időkben nagy divat lett a jégfólia használata a körömdíszítésben, habár szerintem elég kevesen ismerik és használják. Nagyon kíváncsi voltam már rá, így kértem egyet én is a Born Pretty Store-tól tesztelésre, amit most nektek is meg szeretnék mutatni. :)


A jégfólia, vagy tükörfólia nevéből adódóan egyfajta fólia, amivel apró darabkákra vágva jeges, vagy üveges hatást érhetünk el a körmeinken. A darabkák nagysága, formája csak rajtunk múlik, hogy mekkorákat szeretnék. Több színben kapható, én egy rózsaszínes, kékes, lilás árnyalatút választottam, de hamarosan mutatok nektek másféléket is. Minden alapszínen másféle arcát mutatja, nekem fehéren tetszik a legjobban, most csak azon próbáltam, de feketén is szép. INNEN tudjátok megrendelni most akciósan. :) Összességében vegyes érzéseim vannak a termékkel kapcsolatban, egyszer tetszik, egyszer nem, manikűrben talán egy körmömön tudnám elviselni. :/








(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Uh,ezt hívja simply naillogical "unicorn skin"-nek! :D Szerintem nagyon jól néz ki,egyáltalán nem sok. :)

    VálaszTörlés
  2. Piszkálja a fantáziámat, de pont emiatt a darabolósdi miatt nem szimpatikus igazán. A fénye, effektje meseszép, de talán apróbb darabokban tudnám szépen használni díszítésre. Akkor meg már inkább a klasszikus zúzott jég mellett maradnék. Egyébként pont ma láttam egy ilyen fóliával díszített műkörmöt élesben, brutálisan szép volt, megkívántam. Beépítve biztosan szuperül kihasználható.

    VálaszTörlés
  3. Így nemigazán tetszik, ha esetleg más formákban lenne, nem ilyen hasadt üvegszerűben, akkor biztos más hatása lenne.

    VálaszTörlés