LAKKTESZT | Orly - Chocoholic; Prisma Gloss Gold

A legutóbbi Perfect Nails-es rendelésemhez ismét hozzácsaptam egy pár Orly lakkot természetesen az akciósok közül. Mostanában tudatosabban vásárok, mindig többször átgondolom milyen színű lakkra van éppen szükségem és megpróbálok aszerint választani. A mai két lakkhoz még csak hasonlóm sincs, így kerültek ők hozzám. :)



Chocoholic
A készletemben lévő egyetlen sötétbarna lakkot már elhasználtam, ezért aztán szükségem volt egy ilyen árnyalatra. A Chocoholic nevű lakk egy csoki barna árnyalat kék shimmerrel. A képeken krém lakknak láttam, így egy picit csalódtam, de attól még el fogom tudni fogyasztani. :D Sötét színe ellenére két réteges, d gyorsan szárad.






 Prisma Gloss Gold
A Prisma Gloss Gold ezüst társa már ősz óta a készletemben van, most az aranyat is megrendeltem mellé géllakkba és körömlakkba is. Az átlátszó alapban ezernyi arany holografikus csillám úszkál, amik az üveg alján csücsülnek. Használat előtt jól fel kell rázni. Már egy rétegben elegendő mennyiségű csillám jut a körmünkre, a képeken én is egy rétegben kentem fel. Gyorsan szárad, jól fel lehet dobni vele az egyszerű lakkozásokat. :)
 






Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Egy ilyen arany topper mindig jól jön. :))

    VálaszTörlés
  2. Ezek nem az én színeim. Már én is tudatosabban választok, mert már minden színből van és sokféle árnyalata is.

    VálaszTörlés