HAUL | december-január

Egy ideje megint el vagyok maradva a haul bejegyzésekkel, most igyekszem őket pótolni. Az elmúlt két hónapban eléggé felgyülemlettek az újdonságok, tesztelésre is kaptam, nyertem és vettem is egy pár új lakkot, ezeket szedtem most nektek össze egy bejegyzésbe. :)



Ezt a két lakkot tesztelésre kaptam, mind a kettőről olvashattatok már decemberben. Az Eclipse kiváló AEngland St. George hasonmás, a glitteressel pedig fel lehet dobni az egyszerű lakkozásokat.

 e-bayes kutikula védő
 Miss Sporty 115

A BPS thermo lakkjáról már olvashattatok, nekem nagyon bejönnek most a színváltós lakkok, és ez is kitűnően működik. A Miss Sporty lakkot még tesóm vette nekem karácsonyra és az e-bayes kutikula védő szintén karácsonyi ajándék volt. Próbáltam már, nagyon kellemes illata van, gyorsan szárad és könnyen le lehet húzni a köröm körüli bőrről. :)

 Rival de Loop Young Glitter Nails - #06 Glamour d'amour
 Essence Sealing Top Coat 

A Rdel holo lakkjairól szintén hoztam már bejegyzés, ahogy az Essence téli fedőlakkjáról is. Mindegyik kívánságlistás volt, így eléggé megörültem, mikor megtudtam, hogy már nálunk is megtalálhatóak a Rival de loop lakkok. A glitteres fedőlakkot nem tudtam otthagyni, mert irtó cuki szívecskék úszkálnak benne, az Essence fedőjét pedig akciósan vettem, ennyit sikerült beszereznem a márka kifuttatásán... :D

Colour Alike 513
Golden Rose Rich Color 80

Kétszer is rendeltem a Naillandtől, a Colour Alike lakkokat most próbáltam először, (de nem utoljára), a GR lakkot akciósan vettem, a nude színek úgyis mindig fogyóban vannak. A CG szilánkos fedője pedig nagyon megtetszett. :)

Orly - Prisma Gloss Gold
Orly - Chocoholic
OPI - Pirouette in my whistle

A Perfect Nailstől is összejött egy rendelésnek való, persze a lakkokat sem hagytam ki, ismét akciósan szereztem be az Orlykat. Az arany fedőre már vágytam, az ezüst párja nagyon bejött, sötétbarna színű lakkom pedig nem volt egészen eddig. :D Az OPI lakkot még barátomtól kaptam karácsonyra, a CND Vinylux lakkal pedig magamat leptem meg, nagyon megtetszett ez a szín. :)  



Az ILNP lakkok nagy szerelmeim lettek a pénztárcám bánatára. A Mega egyszercsak minden ok nélkül megtetszett, a Limelighttal pedig első látásra szerelembe estünk. A Homecomingot Katytől nyertem és nem is gondoltam, hogy őt is ennyire meg fogom szeretni. :)

Bow - Tears Don't Fall
Picture Polish - Unicorn

A Bow lakkokat már nagyon vártam, eszméletlenül megtetszettek, először a Composuret rendeltem meg, az utóbbi rendelésemnél végül beadtam a derekam a Tears Don't Fallnak is és cseppet sem bántam meg. Gyönyörűszép mind a kettő. Végül elérkezett hozzám is a vég, megvettem az első Picture Polish lakkomat, mégpedig az Unicorn személyében. Először decemberben akartam magamévá tenni, de mire rendeltem, elfogyott, így nem volt kérdés, hogyha lesz készletfeltöltés azonnal megrendelem, mert nekem ez a lakk KELL! Sosem gondoltam volna, hogy pont ő lesz az első PP lakkom. :)

Természetesen mindegyikről lesz még teszt szépen sorba, de melyikről szeretnétek elsőként látni? :)  

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. A két Bow lakkról :) Nagyon kíváncsi vagyok!!

    VálaszTörlés
  2. Az RDL holo lakkjait én is megvettem... bár ne tettem volna. Lehet, hogy két selejtet fogtam ki, de fertelmes minőségű mindkettő. A fekete és a nude is - jó alap és fedőlakkal- már másnap el kezdett pattogni. nem is akárhogy. Nem a köröm végen, hanem a köröm közepén kezdtek darabok leválni. Annyira, hogy a lakkozás másnap délutánján már dugdostam a kezem, mert vállalhatatlan volt. A kuka lakója lett mindkettő!

    VálaszTörlés
  3. Úúúú, a két BOW lakk *_*

    VálaszTörlés