TESZT | Born Pretty nyomdalemezek - BP - 144; 131; 153; X31

A legutóbbi Born Pretty tesztcsomagomba hét nyomdalemez is helyett kapott. Soknak éreztem volna egyszerre az összeset megmutatni, így két részre szedtem. Ma négy lemezt és a velük készült manikat hoztam nektek. :)


Újdonságot nem nagyon tudok írni róluk, mostanában a webshop elég sok új lemezzel jön elő, sokszor választani sem tudok, legszívesebben az összeset megrendelném. :D A minőségük a szokásos, a minták mélységével meg vagyok elégedve, bármilyen nyomdalakkal tökéletesen működnek.

BP-144

Ezt a lemezt főként a cseresznyés minta miatt rendeltem meg, de már annyi mindenkinél láttam, hogy azon a mintán kívül mindet kipróbáltam. Végül az alsó háromszöges és a tűzijátékhoz hasonló mintával készült manit mutatom meg nektek, sajna a bal felső geometrikus mintás nem sikerült túl, egy kevésbé pigmentált lakkot használtam hozzá, úgyhogy azt majd pótolom. INNEN tudjátok megrendelni.







BP-131

Az álomfogó témájú lemezeknek sosem tudok ellenállni, így történt ez most is. Nagyon jól ki lehet belőle emelni a részleteket, valamint stamping decalhoz is használható. Annyi a negatívumom a lemezzel kapcsolatban, hogy talán a tollak vonalai túl vastagok, de igazából ez csak az én zizim. :D INNEN tudjátok beszerezni.







 BP-153

 Ez az a lemez, ami szerintem minden körömmániás lánynak kötelező. Amint megláttam, egyből beleszerettem, már régóta keresek ilyen mintájú nyomdalemezt a kínálatban. Van egyébként egy sminkes verziója is. IDE kattintva érhetitek el.







BP-X31

Néha előtör a gyermeki énem, talán ennek  pillanatnak is köszönhető az alábbi lemez. Nekem nagyon bejön, bár hosszabb körmökre ajánlom inkább, magamhoz képest most nekem is hatalmasak a körmeim, de  a zsiráf még így sem fért rá teljes egészében. INNEN tudjátok beszerezni ha mégis kedvet kaptok hozzá.






 (A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek melyik a kedvencetek? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Az állatfigurásak meg az ezüst holos álomfogó tetszenek legjobban! Nem lehet dönteni, szép mind.

    VálaszTörlés
  2. A második álomfogós manikűröd nagyon tetszik!

    VálaszTörlés