LAKKTESZT | Rival de Loop Young I ❤ Unicorn kollekció - 01 Sooo fluffy! ; 02 Rainbow drops

Éppen csak beszaladtam a Rossmannba, amikor is megláttam, hogy végre kint vannak az állványon a Rival de Loop Young I ❤ Unicorn limitált kiadás darabjai. Kicsit le volt már fosztva, viszont a lakkoknak nem tudtam nemet mondani, gondolkodás nélkül pakoltam őket a kosaramba.


A kollekcióban két lakk található, amikről rögtön az unikornisok jutnak az eszünkbe.
A lakkokról összességében elmondható, hogy az üvegük a szokásos, annyi kivétellel, hogy a kupak kapott egy holografikus hatást, ami nekem személy szerint nagyon tetszik. Valamint a kupakon található egy nagy unikornisfej is. Az ecsetük csak úgy mint a márka többi lakkjáé, lekerekített, ami nekem az egyik kedvencem, mert könnyű vele dolgozni.


01 Sooo fluffy!
Az üvegre nézve rögtön a bolyhos unikornis szőr jut eszembe. :D A lakk alapja egy halvány gyöngyházas fehér szín, amiben halvány arany pelyhek úszkálnak és ha még ez nem lenne elég, meg van bolondítva egy csipetnyi kékes, arany, rózsaszínes shimmerrel is, amit fényviszonyoktól függően mindig másképp látunk. Nehéz előcsalogatni belőle, a képeken nem is tudtam igazán visszaadni. Három réteges, néhol még így is átlátszik a körömvégem, érdemes lehet halvány, pasztell alapszíneken is kipróbálni.







02 Rainbow drops
A lakk alapja átlátszó, amiben rózsaszín és arany irizáló pelyhek úszkálnak. Imádom a pelyheket, így ez a lakk mindenféleképpen kellett nekem. Mivel önmagában nem fed (bár ha szivaccsal viszem fel, lehet... na majd kipróbálom), ezért egy halvány lilás alapra kentem fel, amin egy eléggé visszafogott hatást értem el vele. Általában az ilyen lakkok feketére, illetve sötét színekre kenve néznek ki a legjobban, így ilyen alapon is kipróbáltam, valamint mattítva is, így láthatóak legjobban a pelyhecskék. Az alapra két réteget vittem fel.









Nektek hogy tetszik ez a kollekció? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. nekem rögtön az essence glamaxy-ja jutott eszembe, szépek szépek, de én csak top coat-nak tudnám elképzelni :)

    VálaszTörlés
  2. A második lakk nagyon tetszik, főleg mattítva. Sajnálom, hogy nálunk nem lehet kapni.

    VálaszTörlés