lakkteszt | Lora

Nagy újítások voltak mostanában a Lora háza táján, megváltozott a formula, a kinézet, és végül de nem utolsó sorban gyönyörű Golden Rose dupe lakkokat hoztak forgalomba. Mivel mind a három lakkot leteszteltem már és nagyon jó véleménnyel vagyok róluk, ezért kíváncsi voltam a többi lakkjukra is. Elsőként egy pici barna lakkocskára esett a választásom.


Kétféle üvegben kaphatóak a Lora lakkok, az egyiket már láthattátok a blogon, a másik egy pici négyszög alakú üvegcse, ami 8 ml-t rejt magában. Ez a lakk 150-180 Ft körül kapható. Az üveg nem túl praktikus, az ecsete is pici, de amikor ráállt a kezemre már könnyű volt vele dolgozni. A formulája tényleg sokat változott, krémes állaga van, könnyű vele dolgozni és nagyon szépen pigmentált, már egy rétegben is szépen fed, de a tökéleteshez kettő kellett. :) Sokan azért nem szerették a Lora lakkokat, mert nem akart megszáradni, nos jelentem ezt a hibát kiküszöbölték, meglepően gyorsan szárad. Oké, nem a leggyorsabban, de azt hittem több időt kell majd várni, hogy koppanósra száradjon. Egyetlen egy negatívum az illata... még mindig az a szúrós szag, viszont nyitott ablak mellett ki lehet bírni. :)







Próbáltátok már az új Lora lakkokat? :)

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Szép színe van!
    Én azért nem szeretem a Lora lakkokat, mert megfogják a géllakkot a körmeimen... Hiába kentem alá alaplakkot, úgy beivódott az anyagba, hogy le kellett reszelnem. Ezután kidobtam és valószínűleg nem fogok vele kísérletezni - max ha egy világos szín nagyon-nagyon megtetszik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem szerencsére ez nem fogta meg, lehet érdemes lenne kipróbálnod a világosabb színeket. :)

      Törlés
  2. kellemes macikávé szín, tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kis fincsi szín, pedig nem szeretem a barnát... Az új lakkjaikat nem próbáltam még, de lehet megérnek egy próbát. :)

    VálaszTörlés