lakkteszt | Golden Rose

Először is egy kis közlemény. 7 év után megadta magát a notebookom és természetesen rajta volt mindenem, ami a bloggal kapcsolatos. Szerencsére a a képeket le tudta tesóm szedni róla és volt nekem is annyi eszem, hogy a pendriveomról nem töröltem le a szerkesztetlen képeket, viszont most egyenlőre 3 gépet használok, így idő kell míg megszokom ezeket és visszaáll minden a régi kerékvágásba. Bejegyzéseket próbálok minden napra írni és a blog szülinapja is közeleg, csak ha véletlenül eltűnnék tudjátok, hogy mi miatt van. Na akkor...
Mára egy Golden Rose lakkal készültem nektek.


Csupa jókat hallottam a Golden Rose Rich Color családjába tartozó lakkjairól, így a Nailland-es rendelésemnél rögtön becsúszott 4 árnyalat is a kosárkámba. Szerencsére én sem csalódtam bennük.
A 63-as árnyalat egy nagyon szép rózsaszín lakk, jól választottam, ilyen rózsaszín krémes lakkom ugyanis még nem volt eddig a készletemben. Az ecsetét imádom, álom vele dolgozni. Krémes állagú és két rétegben szépen fed. A száradási idejével sincs semmi probléma és szép fényesre is szárad fedőlakk nélkül. Egy szóval tökéletes. Csak ajánlani tudom mindenkinek. :)







Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés: