E-bay kívánságlista II.

Az első óta már 3 hét telt el, azóta megint összeszedtem pár cuccot, amit feltétlenül be kell szereznem E-bay-ről. Mostanában megint nagyon rá vagyok kattanva, amikor engedi az időm, állandóan nézelődöm és mindig újabb és újabb must have darabokra bukkanok. Természetesen mindig az ingyenes szállítást választom, nem tettem ez most máshogy sem. :) Na nézzük is miket szedtem most össze...

Fekete szőrös táska (4.99 $ ~ 1130 Ft)
Annnnnnnyira tetsziiik. Már régóta szeretnék egy csupaszőr táskát, mikor megláttam ezt először hát vuuu. Már rendeltem táskát e-bayről azzal semmi gond nincs, remélem ezzel sem lesz. ;)

Princess nyaklánc (2.49 $ ~ 510 Ft)
Igazából koronás nyakláncot kerestem, de vagy túl egyszerű, vagy túl csicsás dolgokat találta, aztán megláttam ezt. Cuki. Oké kicsit kislányos meg dedós meg minden, de akkor is cukiii. :D

Maszkos nyaklánc (0.99 $ ~ 210 Ft)
Egy kicsit nagylányosabb, maszkos nyaklánc. Ez is szerelem első látásra, nagyon szép. *-*

Kulcsos nyaklánc (0.99 $ ~ 210 Ft)
Még egy nyaklánc, méghozzá egy kulcsos. Ő is nagyon a szívembe lopta magát. *-*

Körömlakk fagyi alakú üvegben (1.00 $ ~ 202 Ft + szállítás 0.37 $ ~ 75 Ft)
Ez az egyetlen olyan dolog, ami szállítási díjjal olcsóbb, mint ingyenes szállítással. Ingyenesen ugyanis 360 Ft körül van. Oké.. nem az a 100 forint, csak hát na. :) Egyébként nagyon kis édes az üvege, meg úgy látom Lookever lakk, amikkel jó tapasztalataim vannak, hiába kínai.. :)


E-bayről nem nagyon szabad műköröm építéshez zselét venni, főleg nem Lina zselét. De valahol azt olvastam, hogy a kis fehér tégelyes zselék egész jók. Kipróbálni ennyi pénzért bőven megéri, ha másra nem is, de akkor legalább gyakorlásra fogom használni. :)

Ecsetkészlet 7 db-os (2.19 $ ~ 500 Ft)
Körömépítéshez szükségem van még ecsetekre, ugyanis én a csillámport ilyen ecsetekkel szoktam felvinni a körömre. 500 Ft nem pénz 7 db ilyen ecsetért. :)

Ennyi lett volna az én is whislistem most, órákat tudnék még mesélni, miket szeretnék beszerezni E-bayről, egyenlőre ennyi, amint összeszedtem egy pár fontosabb dolgot, ismét jövök majd egy ilyen kis bejegyzéssel. ;)
Ti miket rendeltetek utoljára? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. A fagyi alaku koromlakkok nagyon jol mutatnak!

    VálaszTörlés
  2. Az ékszerek nagyon szépek! :) Én is pont most kaptam kézhez az Ebayes rendelésemet, egy beauty blender hasonmás és egy nagyon szép fülbevaló :)

    VálaszTörlés
  3. A fagyi alakú körömlakk nagyon cukik :)
    Nekem az összes ékszer nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Szuper poszt lett:) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés