nyári körömkihívás 2013.

Tudom, messze van még a nyár (vagyis annyira nincs is) még pontosan 3 hét, de facebookon kérdeztem és sokan voltatok már rá kíváncsiak. Úgy gondoltam csinálok egy kis nyári körömkihívást, szeretném ha minél többen csatlakoznátok hozzám. Az időpontokat meg adtam, ezt nem feltétlenül fontos betartani, csak pont így jött ki a 14 téma. :)
Na nézzük.


Terjesszétek, hogy minél többen legyünk. :)
Ha pedig csatlakozni szeretnétek, akkor írjatok egy e-mailt a manna0319@gmail.com e-mail címre.  :)

Share this:

CONVERSATION

13 megjegyzés:

  1. Most így lesokkolt, hogy 3 hét múlva nyár.. Jókis kihívás, lehet belevágok, ha lesz rá időm. :)

    VálaszTörlés
  2. Én is gondolkozom valami nyári körömkihívásba. Csak annyi van, hogy nem győzök nézelődni, és mindegyikben van olyan, ami nem mozgatja meg a fantáziámat! :D Na meg lakkhiányban szenvedek :D A fagyinál lesokkoltam, abszolút nem tudtam elképzelni olyat, ami a lakkjaimból megvalósítható lenne :D

    Szép napot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, igen most sok bloggerina csinál körömkihívást. :)
      a lakkhiány nem probléma, kevés lakkból is lehet szépeket alkotni. :)

      Törlés
    2. Még átrágom magam egy pár ilyenen, ha meg van a tökéletes, én is belevágok! De gondolkoztam azon, hogy sajátot készítek! :)

      Törlés
  3. Azt hiszem, ennek a kihívásnak végre nekiállok, most van rendszeresen netem, meg kicsit több szabadidőm is (no meg az ebay-ről érkezett eszközök és díszítők..nyami).

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó kis kihivásnak tűnik, de július elejétől aug. végéig elutazok és a nail artos cuccaim nem viszem :( Még meglátom.. ha sok időm lesz és meg tudom csinálni az összes feladatot addig, akkor lehet beszállok én is :)

    VálaszTörlés
  5. Pedig meg mertem volna rá esküdtem, hogy írtam kommentet... Lehet nem ment el... :S Jaj úgy belekezdenék, de ez lenne a harmadik heti kíhívásom és nem hiszem, hogy belefér az időmbe. =( De néhányat biztos meg fogok csinálni, ha nem is az összeset. =)

    VálaszTörlés
  6. én bele vágok :)
    Már úgyis mindjárt befejezem az egyik kihívásom, és helyette lesz ő :)
    Köszi a lehetőséget, hogy csatlakozhatok.

    VálaszTörlés