lakkjaim V. rózsaszínek 1.

A szerdai sorozatban most a rózsaszín lakkjaimat fogom nektek megmutatni. Nagyon sok rózsaszín lakkom van, ebből a színből van a legtöbb a készletemre, így két részre szedtem őket, most a sötét árnyalatúakat fogom megmutatni, jövőhéten pedig majd a világosakat. :)

Margarétára kikenve:


Pár szó róluk:

Essence Nail Art 04 pink!: igazából ez egy díszítő lakk. 2 rétegben használtam, tele van apró rózsaszín mikrocsillámokkal.

Lovely Moulin Rouge Nr. 10: gyönyörű sötét rózsaszín csillámos csoda, 1 rétegben is jól fed, de a tökéletes fedéshez 2 rétegre van szükség.

Aden 78 Spirit Bordeoux: nagyon különleges, igazából ez egy burgundi vörös árnyalat, viszont napfényben nagyon sötét rózsaszínnek látszik. Krémes állagú, 2 réteget használtam a tökéletes fedéshez.


Eveline Scarlett 331: zselés állagú, 3-4 rétegre van szükség a tökéletes fedéshez.

Essence Colour3 04 Shopping trip in soho: 2 rétegre van szükség a tökéletes fedéshez, krémes állagú, tele apró pici csillámokkal. Kicsit hasonlít az Essence díszítőlakkjához.

Lovely Must Have Optimistic Nr. 2: már 1 rétegben is jól fed, de azért kell az a 2. réteg is. Telis tele van apró pici csillámokkal. 


Essence Colour&Go 09 Ultimate pink: ha jól tudom, ez az árnyalat még megmaradt az új C&G lakkok között is. Egyébként egy egyszerű rózsaszín lakk, 2 rétegben tökéletesen fed.

Essence Colour & Go 107 Nauhty and pink: imádom ezt a lakkot! Zselés állagú, néha van egy picit narancsos, pirosas beütése.

DaVinci 102: zselés állagú, neonrózsaszín lakk, 2-3 rétegre van szükség a tökéletes fedéshez.

Volleré City 102: egy az egyben ugyan az, mint az előbb leírt DaVinci lakk, mind a kettő Vollaré, valószínűleg ezért. Még a számuk is ugyan az.


Jollie France 41: gyögyházas, ezért csíkozódik, 2-3 rétegre van szükség a tökéletes fedéshez.

DaVinci 318: ez igazából szerintem már a világos rózsaszínekhez tartozna, valamiért még is ide soroltam. Cuki rózsaszín lakk, tele pici ezüst pelyhecskékkel, 3-4 rétegre van szükség a tökéletes fedéshez.

Moyra 92: az egyik kedvenc lakkom, metálos, gyöngyházas finisű, ezért csíkozódik, már 1 rétegben nagyon szépen fed, de kettőben az igazi.


Nektek melyik a kedvenc rózsaszín lakkotok? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. A moulin rouge nekem is megvan:))

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. hmm imádom a rózsaszínt, ezek közül nekem csak az Essence Ultimate Pink és a Shopping trip in Soho van meg, de a többi is gyönyörű:))

    VálaszTörlés
  3. gyönyörűű mind, elfogadnám őket!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Az a moyra mennyire jól néz ki :O

    VálaszTörlés
  5. Wow, mennyi rózsaszín lakk! :D
    Ezek után már nagyon várom a világosakat! :)

    VálaszTörlés
  6. a moyra melletti davinci lakk színe annyira széép, teljesen belezúgtam :) nekem is a legtöbb lakkom rózsaszín, nem is tudnék kedvencet mondani közülük, bár a neon moyra lakkomat nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  7. Én is nagyon szeretem a rózsaszín lakkokat, de most inkább a világosabb árnyalatokat keresem :)

    VálaszTörlés