lakkjaim I. kékek.

Új sorozatot indítok lakkjaim címmel. Már sokan kértétek, hogy mutassam meg a lakkjaimat, így most minden hét szerdáján megmutatom nektek az 1-1 nagyobb színcsoportba tartozó lakkjaimat. Megmutatom őket margarétákra kikenve, majd 3-4-es csoportokban lefényképezve és mindegyikről írnék 1-2 mondatot is. :)
Sok lakkról írtam már tesztet, akit bővebben is érdekel egy adott lakk tesztje, az csak kattintson a nevére és már vissza is lép a régi bejegyzésre. :)

A debütáló poszthoz a kékeket választottam. :)


Margarétára kikenve:


Egy pár szó róluk: (balról jobbra haladtam)

Moyra 89: a margarétára 2 réteget kentem, egyébként már 1 rétegben szépen fed, de a tökéletes fedéshez kell az a 2 réteg. Tele van nagyobb ezüst csillámokkal.

Essence Colour3 01 Midnight Date: 2 réteget kentem fel a margarétára, a körmökön is 2 rétegben fed szépen, tele van apró ezüst mikrocsillámokkal.

Farmasi (?): egyik kedvenc kék lakkom. Sajnos Magyarországon nem lehet ilyet kapni. Nagyon szép színe van, az egyetlen negatívja, hogy 4 rétegben fed tökéletesen. A margarétán egyébként 3 rétegben használtam.


Aden 51 Turquoise: ez a lakk valami csodálatos gyöngyházas türkiz szín, sajnos kicsit csíkozódik. A margarétán 2 rétegben használtam, a körmökön is 2 rétegben fed szépen.

H & M Turquoise: egy igazi húú kék lakk. Már egy rétegben szépen fed, de a tökéletes fedéshez kell a két réteg (a margarétán is annyit használtam), tele van apró kék mikrocsillámokkal, amik sajnos csak napfényben látszanak.

Butterfly LifeStyle 403: egyszerű, krémes kék lakk, 2 réteg elég a tökéletes fedéshez.

Lovely Must Have Naturalist Nr. 10: ezt a kék lakkot is nagyon szeretem, tele van csillámmal, napfényben eszméletlen szép színe van szerintem. Negatívum, hogy 3 rétegben talán jól fed, de inkább el kell az a 4. réteg is...


BYS N286 Glitter Blue: az egyetlen színváltós lakkom. Hidegben sötétebb, melegben világosabb színe van, ha sötétebb, akkor elég belőle 3 réteg, viszont ha világosabb, akkor kell az a 4. is, hogy ne látszanak ki a körömvégek. Egyébként mattra szárad és tele van pici ezüst csillámokkal.

Vollaré Flash 87: babakék árnyalat, most nagyon bejövős, valamiért rákaptam a világosabb lakkokra. 2 réteg kell a tökéletes fedéshez.

Essence Colour & Go 50 You belong to me: egy picit már eltér az eredetitől a színe, ugyanis öntöttem bele még régebben egy kis acetont (akkor még nem tudtam, hogy létezik olyan, hogy körömlakk hígító). Egyébként még mindig használható állapotban van, ez is egy pasztellkék árnyalat, 3 réteg kell a tökéletes fedéshez.

Charm Limit 04: igazából inkább fedőlakk, ugyanis sima körmökre kenve semmi színe nincs, viszont egy fehér alapon 3 rétegbe kenve látszik egy pici kékes szín. Kékesen világít a sötétbe.


Nektek melyik a kedvenc kék lakkotok? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek! :) *.* A legjobban a Lovely Must have tetszik! :D Csodás :D Kék mániám! :D

    VálaszTörlés
  2. Várni fogom a szerdákat:)
    Kedvenc kék? Hát ez most fogós kérdés...

    VálaszTörlés
  3. Halihó, kicsit off, de múltkor említetted, hogy érdekelnének e-bay-es kici occó kínai gél lakkok, m végre megérkeztek, tettem fel néhány képet róluk :)

    VálaszTörlés