LAKKTESZT | BOW - Tears Don't Fall

Most már bátran ki merem jelenteni: SZERELMES VAGYOK A BOW LAKKOKBA! Sokáig csak képeken álmodoztam róluk, aztán mióta az első lakkomat beszereztem a márkától, azóta tejesedett be a szerelmünk, olyannyira, hogy már azóta még egy darabot sikerült beszereznem, mégpedig a Tears Dont Fall nevezetűt. :)


 Egyre jobban szeretem a kékes árnyalatokat magamon, bár eddig sem volt velük problémám, de valamiért mostanában többször kívánom meg magamon. Nem véletlen, hogy a második kiválasztottam is egy ilyen árnyalatú lakk. Az állaga picit híg, de könnyű vele dolgozni, szépen terül és gyorsan szárad. Száradás után félmatt lesz, fedőlakk ajánlott rá, aki nem szereti a matt lakkokat. Három réteg van a körmeimen, valahol még így is átlátszik a körömvégem egy picit, de élőben ez nem ennyire feltűnő. A lakk  a thermo családból származik, ezekben a hónapokban a legjobb választás, ilyenkor érvényesülnek igazán. Hidegben sötét, királykék színe lesz, melegben pedig egy halványkék árnyalatra vált. A lakkot a holografikus glitterek dobják fel igazán, valamint nagyon apró sötétkék és pink csillámok is találhatóak benne, amiket lehetetlen lefényképezni, viszont élőben nagyon szépen látszanak.  :)













Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Nagyon teszik ez az élénk kék árnyalat, meg a világos változata is! Én is ezt néztem ki, aztán még meglátjuk, melyiket választom.

    VálaszTörlés
  2. Mennyire menők ezek a lakkok!!! :D
    Környezetedben mennyire veszik észre, ha nem hívod fel a figyelmet a színváltásra? Persze nem a szalonbeli lányokra gondolok, hanem mondjuk a családtagjaidra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ők rögtön észrevették, bár akkor anyukámnak és nővéremnek is pont színváltós géllakk volt fent és mindig nézegettük, hogy ki mennyire fázik. :D egyébként munkahelyemen a vendégek között is volt aki rögtön kérdezte, de van aki nem vette észre, vagy csak nem kérdezett rá.

      Törlés