LAKKTESZT | Rimmel Rita Ora Colourfest kollekció

Nem is olyan régen volt szerencsém a Rimmel egyik nyereményjátékán megnyerni a Rita Ora Colourfest kollekció lakkjait. El nem tudom mesélni milyen érzés volt munka közbe olvasni az oldalukon a nevemet, úgy, hogy azon a héten 6 napot is dolgoztam. Nem sokkal azután meg is kaptam a csomagot, viszont csak most volt időm befotózni őket és írni róluk. :)
Figyelem! Sok-sok kép következik! :)

 A kollekció 8 db lakkot tartalmaz, 3 pasztell és 5 élénkebb árnyalatot. Az üvegük a szokásos, az ecsetük lekerekített, amit én nagyon imádok. Krémes lakkok és mindről elmondható, hogy gyorsan száradnak és szépen lehet velük dolgozni. 


#498 Rain Rain Go Away
A kollekció számomra leginkább tetsző lakkja. Még csak hasonlóm sincs, így nagyon elnyerte a tetszésemet. Szürkés, barnás, taupe árnyalata van, két rétegben fed tökéletesen. Imádom, hogy nem annyira feltűnő, de mégis mutatós. A közeljövőben manikűrt is fogtok majd vele látni. ;)




#408 Peachella
Erről az árnyalatról a Moyra Peach kollekciója jut eszembe, bár azokból a lakkokból egyik sem hasonlít rá. Gyönyörű pasztell sárgás-barackos árnyalata van. Sajnos két rétegnél eléggé foltozódik, ezért kell rá egy harmadik réteg is, de a gyors száradása miatt ez engem egyáltalán nem zavar. 




#558 Go Wild-er-ness
Hasonló lilám sincs még a több száz lakkom közül, így neki is nagyon örültem és meg is szerettem. Vele már manikűrt is láthattatok. Hidegebb lilás árnyalat, két réteges, viszont ő is eléggé foltozódik, de ha ügyesen bánunk vele, akkor ez a tulajdonsága kikerülhető.




#878 Roll In The Grass 
Róla sajnos nem sikerült színhű képeket csinálnom, élőben sokkal erőteljesebb, élénkebb árnyalata van zöldeskék, türkizes beütéssel. Ő is két réteges. Kicsit hasonlít a Barry M Greenberry lakkjára.




#400 Tangerine Tent
Róla sem sikerült színhű képeket csinálnom, élőben sokkal vibrálóbb, élénkebb, de teljesen kiakasztotta a fényképezőgépemet. Igazi nyárias narancssárga árnyalat. Ő is két réteges. 




#322 Neon Fest
Ő az a tipikus pink árnyalat, ami minden márka kollekcióiban megtalálható. Sok ugyanilyen színem van, de előszeretettel használom őket. Két réteges ő is.




#300 Glaston-Berry
Imádom a pirosat, de valamiért nem bírom magamon elviselni, viszont ebbe az árnyalatba teljesen beleszerettem. Élőben nagyon szép élénk, vibráló színe van, picit pinkes beütéssel. A többi társához hasonlóan ő is két réteges.




#800 Port-a-loo-blue
A kollekció legerőteljesebb lakkja. Őt se nagyon szerette a fényképezőgép, élőben sokkal sötétebb, inkább zöldeskék árnyalata van. Két réteges. 




Nektek melyik a kedvencetek? :)

Share this:

CONVERSATION

16 megjegyzés:

  1. Mindegyik nagyon szép, nekem az abszolút kedvencem a lila, totál bele vagyok zúgva. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is imádom, főleg, hogy nem volt még eddig ilyen lilám. :D

      Törlés
  2. Nagyon köszi a posztot, sok munka van benne! :)
    Nekem is a lila az abszolút l o v e , amióta kitetted a vele készült manikűrt. :) Ezen kívül tetszik a rózsaszín (nem meglepő..) és a piros is nagyon vad! :)

    VálaszTörlés
  3. Mindegyik :) A piros talán annyira nem, mert van piros Rimmel lakkom és eléggé hamar kopik. De mind gyönyörű árnyalat, a narancsos különösen szép nyárra!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. érdekes, most nekem a piros is nagyon tetszik, pedig nem szeretem magamon a pirosat, de ez különösen tetszik. :D

      Törlés
  4. Már majdnem megvan mind :) a Port-a-loo-blue még hiányzik a készletből. :)

    VálaszTörlés
  5. Szép munka! Jó pár árnyalat megvan nekem is.

    VálaszTörlés
  6. Most dőlt el, hogy mind jön velem haza.... :) Egyedül a #322 Neon Fest-es marad majd a polcokon, mivel ahogy te is írtad, ez az árnyalat minden márkánál megtalálható, ezt kihagyhatónak érzem... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nálam hamar fogyó szín, így örültem neki, csak azt bánom, hogy tényleg olyan átlagosra sikerült. :/

      Törlés
  7. Három már megvan, de a többi is nemsokára jön hozzám :) Egyébként a lila a kedvencem.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép árnyalatok! Nekem is van egy előző kollekciós Rain Rain Go Away nevű lakkom. Először azt hittem, ugyanaz az árnyalat, csak más csomagolás, de ahogy elnézem a tiedet, ez szürkésebb, taupe-ba hajlóbb, mint az enyém. Ha érdekel:
    Itt három manikűrben is szerepel: http://vaniliamamor.blogspot.ro/2014/11/notd-oszi-manikuruk.html
    Itt pedig önmagában: http://vaniliamamor.blogspot.ro/2014/11/teszt-rimmel-rain-rain-go-away.html
    De amúgy függetlenül attól, hogy hasonlít-e azonos nevű lakk egymásra, nekem is ez a lakk (mármint a sajátom) a kedvenc nude árnyalatom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mind a kettő szépséges szerintem, nekem is a kedvencem lett. :)

      Törlés
  9. Nagyon szép az összes szín, nekem a barack van meg. :3

    VálaszTörlés