NOTD | francia kártyás

Kicsit eltűntem. Ez a nagy meleg engem is leszív, egyszerűen nincs kedvem bejegyzést írni, na meg időm sem nagyon. Pedig annyi manikűr be van fotózva, de ígérem ezentúl 2-3 naponta próbálok nektek posztolni. :)
Az utóbbi hetekben megjöttek szépen sorban a Born Pretty Store rendeléseim, az összegyűjtött pontjaimat vásároltam le. Többnyire nyomda lemezeket rendeltem, de azért becsúszott néhány apróság is.


Ezen a pókeres, franciakártya mintás lemezen rögtön megakadt a szemem, utána persze barátom véleményét is kikértem, aki egyből azt mondta rá, hogy rendeljem meg. :D INNEN tudjátok megrendelni, ha esetleg nektek is megtetszett volna. Nem sokat gondolkoztam a manin, a fehér, a fekete és a piros színeket kombináltam. Sajnos a fekete nyomdalakkom elfogyott, így elég halovány lett a minta, de nekem így is tetszik. A lemez egyébként a MoYou lemezekhez képest sekélyebb, kicsit gyorsabban kell dolgozni a mintafelvételnél, és ajánlott a lassabban száradó lakk használata. :)Rendelésnél használjátok a kódomat, hogy 10% kedvezményben részesüljetek! :)


Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Jó ez a lemez, főleg, az egyforma teljes körmös minták tetszenek! Szép a mani is!

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó manikűr! :D

    VálaszTörlés