NOTD | szegecses

Ma ismét egy Born Pretty Store-os körömdíszítő lesz a manikűr főszereplője. Ne haragudjatok a sok tesztért, de az utóbbi időben elég sok csomagot kaptam a webshoptól és nem akarok lemaradni a bemutatásukkal, meg egyébként is nagyon szeretek minden körömdíszítőt, amit tőlük kapok, lehet velük kreatívkodni. :)


Szeretem a szegecseket, szépen fel lehet velük dobni az egyszerű körömfestéseket, ezért is esett a választásom erre a kis tégelyre. A kis műanyag üvegcse négyszög és kör alakú szegecseket tartalmaz. A kör alakúak neon színben pompáznak. Igaz vannak már ilyen szegecseim, láthattatok is már velük manikűrt, de nekem nagyon bejönnek, főleg így nyáron a színük miatt. A négyszög alakúak tarka mintásak, sokféle színkombinációban találhatóak. A kisebb szegecsek szépen rásimulnak a körömre, a nagyobbaknak a széle viszont ívesebb körmökön jobban kiáll. INNEN tudjátok őket megrendelni.
Nagyon szeretem a neon-nude párosítást, ezért egy semleges lakkra esett a választásom, amire aztán rakosgattam a díszeket. Nekem nagyon tetszik az összhatás, nem túl sok és egyszerű. :)Rendelésél használjátok a kódomat, hogy 10% kedvezményben részesüljetek. :)

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:

 1. Bevállalós manikűr lett, legalábbis az én szememben biztos. :)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű lett, nekem nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem csodszép lett!! *-*

  VálaszTörlés
 4. Én szeretem a teszteket :) Ötletet is adnak. Szép ez a mani, a nude alappal!

  VálaszTörlés
 5. A kör alakú szegecsek tetszenek, a négyzet alakú dalmaták nem igazán. A manikűr viszont mutatós lett.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon kis mutatós lett, izgalmas ez a mintás szegecs. :)

  VálaszTörlés