TAG | ABC

Legelőször talán Lakkomlakkom Edinánál láttam ezt a tag-ot, majd szépen sorban minden blogger készített egyet. Mivel másoknál is szerettem olvasni, így gondoltam én is kitöltöm. Remélem nem találjátok azért annyira uncsinak még. :)


A- http://ask.fm , http://www.aliexpress.com/ - az elsőt főleg a blog szempontjából használom, a másodikon pedig imádok nézelődni, jó cuccokat lehet kifogni nagyon olcsón.
B- https://www.blogger.com/ , http://www.bornprettystore.com/ - hozzájuk nincs mit fűznöm. :D
C- http://www.crystalnails.hu/ - a CN-nél szereztem meg a műkörmös szakmámat, egyébként azóta találtam sokkal jobb minőségű márkát is olcsón, viszont néha még visszanézek az oldalra. Most főként az ecseteikkel szemezek, lehet hogy a közeljövőben leadok egy rendelést.
D- http://djkatybeauty.blogspot.hu - Katynek a blogja benne van az elsők között, amiket elkezdtem olvasni. Szeretem a manikűrjeit, a sminkjeit és úgy az egészet egybe. :)
E- http://www.ebay.com - elég sokszor szoktam innen rendelni, olcsón, jó dolgokat lehet kifogni.
F- https://www.facebook.com/ - azt hiszen nem kell magyaráznom. :D
G- https://mail.google.com/ - itt sincs hozzáfűznivalóm.
H- http://hasznaltauto.hu/ - mentségemre legyen, hogy nem én szoktam nézegetni, hanem barátom. :D
I- http://instagram.com/ , https://www.idokep.hu - az első szintén a blogoláshoz kapcsolódik főleg, a másodikat pedig reggelente szoktam megnézni, hogy milyen időre számítsak aznap.
J- nincs találat.
K- http://kremmania.hu/ - mielőtt megvennék valamit, mindig utánanézek milyenek a vélemények róla.
L- http://lakkomlakkom.hu/ - Edina blogját imádom, gyönyörű képeket készít, a manikűrjeibe is szerelmes vagyok. :)
M- http://mannakormok.blogspot.hu/ , http://www.moyou.co.uk/ - az elsőt nem kell magyaráznom, a MoYou oldalára pedig gyakran felnézek, szeretem a lemezeiket. :)
N- http://nailland.hu/ , http://www.nailpolis.com/ - bár nem sokszor rendelek a Naillandből, mégis szeretek nézelődni az oldalon. A Nailpolis-on pedig gyönyörű alkotások vannak, szeretek onnan is inspirálódni. :)
O- http://olx.hu/ - fogalmam nincs miért pont ezt az oldalt dobta ki
P- https://www.pinterest.com/ , http://perfectnails.hu/ - szeretek pinteresten nézelődni, a Perfect Nails pedig szintén a műkörmözéshez kapcsolódik.
Q- nincs találat.
R- http://www.rossmann.hu/ - szeretek az akciókról értesülni. :)
S- http://www.silcarenailsshop.hu/ - nemrégen találtam rá erre az oldalra, szintén műkörmös, már rendeltem is innen, jó minőség, jó áron. :)
T- https://www.tumblr.com , http://thimmykevilaga.blogspot.hu/ - a Tumblr-on is aktívkodom néha, Timi blogját pedig szintén a kezdetektől fogva olvasom. Nagyon hasonló a stílusunk és szerencsém volt személyesen is megismerni. :)
U- http://unalomuzesalapfokon.blogspot.com/ - Ciska blogját is nagyon szeretem, nagyon szép körmöket csinál. :)
V- http://vipmail.hu/ - szintén barátom használja.
W- http://weheartit.com/ - inspirációs képek után szoktam kutatni. :)
X- http://xmas2014.essence.eu/ - ezen nagyon nevettem, még a legutóbbi adventi játék linkje. :D
Y- https://www.youtube.com/ - nincs mit hozzáfűznöm. :D
Z- http://zsebboszismink.blogspot.hu - Andi blogját is nagyon szeretem. :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem másoknál olvasni ezt a tag-et, jópofa :D Örülök, hogy "elfoglalhatom" az U-t és köszönöm a kedves szavakat! :)

    VálaszTörlés