lakkteszt. Riveel.

Ma két Riveel fedőlakk tesztjét hoztam nektek, amiket még az összes körömlakkomat bejegyzésnél mondott Timi, hogy teszteljek. Gondolom már el is felejtette, de nekem azért még nem ment ki a fejemből, sőt ha jól emlékszem, már rá egy hétre kb befotóztam őket, csak hát mindig jött valami új és jobb ötletem, így ez teljesen elfelejtődött. Na de most itt vagyok velük. :)




Ezt a két lakkot, még Olaszországból hozta nekem nővérem annak idején, sokszor használtam is már őket. Itthon még nem találkoztam velük, de tudom, hogy lehet kapni. :)
A 113-as és a 131-es van a tulajdonomba, ami két szép csillagos, holdas fedőlakk. A 131-es sok pici ezüst holografikus csillag és kör alakú glittert tartalmaz, amik átlátszó alapban vannak, míg a 113-as szintén ezüst holografikus hold, szál, és kör alakú glittert tartalmaz, amik halvány rózsaszín alapban úszkálnak. A pici csillámokból sok jön az ecsetre, a holdacska és a csillagocska kicsit halászósabb, de nem veszélyesen, ha szerencsénk van 1-1 nagyobb glittert mindig felvesz az ecset, ha pedig nem, csak bele kell még egyszer mártani az üvegbe. :)
Az egyetlen hátránya szerintem, hogy nem a legjobb a száradása, de mint sok minden máson, a gyors szárító fedőlakk ezen is segít. :)
Fekete és fehér alapra próbáltam őket, lessétek. ;)







Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. a csillagos nekem is megvan, és az illatát kivéve szeretem....lehet,hogy csak nekem büdös?

    VálaszTörlés
  2. A csillagos nagyon szép, az nagyon tetszik :D A holdas is jó lenne, ha a csíkok helyett szerintem csak olyan csillámok lennének benne, mint a csillagosban :)

    VálaszTörlés
  3. nekem mind a kettő tetszik-feketén valami brutál szépek

    VálaszTörlés
  4. szupi fedőlakkok :) tényleg feketén mutat a legjobban

    VálaszTörlés
  5. Mind a kettő instant szerelem!!!! Annyira jól néznek ki, imádom az ilyen fedőket :)

    VálaszTörlés
  6. Az elefánt sosem felejt! :D
    De édik! :D Mixeld össze a kettőt, fekete alap, és kend fel a csillagosat és a holdasat is, és csillagos éjszaka lesz. :D

    VálaszTörlés
  7. Aranyos mindkettő! A holdas kicsit különlegesebb a szálak miatt, de egyébként mindkettő tök jól mutat :)

    VálaszTörlés