lakkteszt. Manhattan

Mára a Manhattan Playboy Super Nails limitált kiadása másik fedőlakkjával készültem nektek, ami a Glitter Champion nevet kapta. Ha jól tudom ez a kiadás már nem kapható, viszont ha jobban szétnézünk, akkor még elcsíphetünk 1-2 darabot a drogériákban található akciós kosárkákban.

A Glitter Champion nagyon sok rózsaszín, kék és piros, valamint holografikus pici csillámokat tartalmaz, amik átlátszó alapban úszkálnak. Ha ügyesek vagyunk, már egy rétegben is sok csillámot tudunk felvinni a körmeinkre. Egyébként bent a szobában az üvegben inkább a rózsaszín meg a kék csillámok érvényesülnek benne, kint természetes fényben pedig a piros és a kék csillámok. Most fekete, fehér, sötét- és világos rózsaszín alapra próbáltam. :)Nektek hogy tetszik? Van hasonló lakkotok? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

 1. Feketén és rózsaszínen nagyon tetszik! Én a kis kékes ezüstös társán gondolkoztam mindig, hogy megveszem, de végül nem vettem, mert van hasonló lakkom. De ez is nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 2. A feketén és a fehéren tetszik a legjobban. :)

  VálaszTörlés
 3. A feketén és a rózsaszínen tetszik a legjobban :)

  VálaszTörlés
 4. nagyon szép szerintem! mindegyik színen tetszik :)

  VálaszTörlés
 5. Pink színen tetszik ez a legjobb. :)

  VálaszTörlés
 6. hello my dear I am inviting you to join my Oasap Spring Giveaway. Get a chance to win shopping credits from Oasap itself where you can use to shop it in their online store details here =) http://anotsosecretlife2011.blogspot.com/2014/01/oasap-welcome-spring-giveaway.html

  VálaszTörlés
 7. A középső ujjadon tetszik a legjobban, szép kis lakk! :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép én is szeretnék egy hasonló lakkot.
  http://fruzsistyle.blogspot.hu/

  VálaszTörlés