lakkteszt. charm limit.

Mivel találtam egy pár olyan befotózott lakkot, amiknek még adós vagyok a tesztjükkel (gondolom már el is felejtettétek őket), így úgy gondoltam, hogy az év elején ezekkel kezdek. Nyugi, csak 5-6 lakkról van szó, utána jönnek az újabb szerzemények. :)
Elsőként a Charm Limit egyik fedőlakkját szeretném nektek megmutatni, ami igazából már nem is található meg a kollekciómban, mert Rékának megtetszett, így nekiadtam. :)
Igazából a Charm Limitnek szerintem nagyon szép fedőlakkjai vannak, az egyikről már írtam is tesztet, ITT elolvashatjátok. Annyira tetszettek ezek a lakkok, hogy nem csak Rékának vettem ajándékba, hanem az egyik nyereményjátékos csomagban is ez volt az egyik nyeremény, amit Elíz nyert meg. :)
Először is egy csoportkép:


Közelebbről:


Ma a zöldet szeretném nektek megmutatni, a többiről kérjetek Elíztől és Rékától bejegyzést, biztos szívesen írnak róluk. :)



A Charm Limit lakkokra a 100-as eurós boltokban lehet rátalálni.
A lakk 15 ml-es, átlátszó alapban telis tele fehér és zöld csillámokkal. Találunk benne kisebb és nagyobb, valamint szál alakú fehér csillámokat és nagy hatszögletű rózsaszínes csillámokat is. Egyébként ebben kevesebb a színes glitter, mint abban, amit szeptemberben mutattam. Különösebb dolgokat nem tudok róla írni, fekete, fehér, sötét- és világos zöld alapra használtam, egy rétegben vittem fel, mint látszik nagyon sok csillámot tartalmaz. Szép, nekem nagyon tetszik, az egyetlen negatívuma, hogy sajnos lassan szárad, de gyorsszárító fedőlakkal lehet ezen segíteni.





Nektek hogy tetszik? Szeretitek az ilyen fedőlakkokat? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, nekem a sötétebb alapokon tetszik jobban :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a világos alapon annyira nem érvényesül. :/

    VálaszTörlés
  3. Most már én is újra rá fogok állni a lakk tesztelős bejegyzésekre és akkor mielőbb szerepelni fog végre a blogon ez a lakk is :) Nekem ez a zöldes nagyon tetszik, főleg a fehér alapon!

    VálaszTörlés
  4. melyik százasban találtad őket?:) a centrumos lakkokat nem szeretnéd letesztelni?:$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a plázában vettem őket egy ilyen kis mindenes boltban.
      a centrumos lakkokról már van pár teszt, egészen pontosan 2 Orcala, 1 Hello Kitty-s és 1 Lookever lakkot tesztelte, keress rájuk. ;)

      Törlés
  5. A fekete és sötétzöld alapon gyönyörűen mutat, a másik kettőn nem igazán fogott meg, de látom, nem csak én gondolom így :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem fehér és fekete alapon tetszik. A zöldön nem. Bár lehet azért, mert amúgy sem vagyok oda a zöldért.

    VálaszTörlés
  7. Uuuuu *.* Smaragdzöld csillámok. *.* Teljesen beleszerettem.

    VálaszTörlés