homoklakkok.

A 2013-as év nagy slágerei a homoklakkok voltak. Külön-külön bejegyzést nem szerettem volna nekik szentelni, így egyben mutatom őket. Az én bírtokomban összesen 8 db homoklakk található, ezek közül 3 Lovely-s, azokról sem írtam külön tesztet, inkább egy kis csavart vittem a dologba, a bejegyzést elolvashatjátok ITT, 2 Moyra, 1 Essence és 2 Claire's márkájú. Igazából nem tudom miért nem írtam róluk külön-külön, lehet unalmasnak találtam, hogy mindenkinél ugyan azt a bejegyzést olvastam, pedig a Moyra lakkok is már kb szeptembertől a tulajdonomban vannak, szerintem elsők között voltam, akik beszerezték...


Na de kezdjük is, elsőként a két Moyrával.


No. 856-os és a No. 851-es van a birtokomban. A fekete már 1 rétegben is tökéletesen fed, én azért 2-őt használok mindig minden 1 rétegben jól fedő lakkból a biztonság kedvéért, a rózsaszín 2 rétegben fed tökéletesen, de nagyon gyorsan száradnak. 6 napig bírták kopás nélkül a körmeimen, ami szerintem elég jó. 
A feketéről nekem a friss aszfalt jut eszembe, apró kis ezüst csillámok vannak benne, a rózsaszínben pedig arany apró csillámok, mind a két lakkot nagyon szeretem. :)








A Claire's glitter sand lakkjaiból az ezüst és a rózsaszínes (?) árnyalat van a birtokomban. Mind a két lakk 2 rétegben fed tökéletesen, viszont ezek is gyorsan száradnak. Mind a két lakkban ezüst csillámok találhatóak. 5 napig bírták rajtam kopás nélkül. Az ezüst abszolút kedvenc. :)




Az egyetlen, amiről nem tudok csupa pozitívan nyilatkozni, az Essence
Colour & Go Sparkle Sand Effect 163-os Hey nude! lakkja. Pedig már nagyon vártam ezt az árnyalatot. A színnel semmi bajom, gyönyörűséges, a képek nem igazán adják vissza, de akinek megvan, az tudja, hogy mennyire gyönyörű és visszafogott élőben. Ami nem tetszik benne az az, hogy kb 5 rétegre lenne szükség, a jó fedéshez, így én nude alapokra kentem 2 réteget. Így is szép, csak hát mennyivel jobb lenne, ha magában is lehetne használni. A másik nagy csalódás pedig a száradása... A homoklakkokhoz képest nagyon lassan szárad, a tartósságáról nem is tudok írni, mert 1 napig viseltem, pedig imádtam.




Mindegyik lakk nagy kedvenc egyébként, mármint a színük, az érdesség dobogójának tetejére a Moyra lakkokat tenném, alájuk a Claire's-t, majd az Essence-t. Ha nincs sok időm lakkozni és épp készülök valahova, akkor biztos, hogy utánuk nyúlok. :)

Nektek melyik a kedvenc homoklakkotok? :)

Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:

  1. Nekem egyedül a Moyra rózsaszínje tetszik ezekből csak, ne kövezz meg :D Nekem a kedvencem az Opi Can't let go lilája.

    VálaszTörlés
  2. Nekem még mindig a Lovely Baltic Sand narancs-piros "A sand lakk" ... hiába na, ő volt nekem az első... igaz, drágább márkákat nem is próbáltam. :D
    A fenti posztban szereplők közül egyébként a rózsaszín Moyra tetszik a legjobban!

    VálaszTörlés
  3. Nekem ezek közül az Essence tetszik, a többi is szép, de nem használnám ki :) A kedvencem az IsaDora Ocean Crush lakkja :)

    VálaszTörlés
  4. Az essence annyira nem tetszik, de a rózsaszín moyrára és a 3 lovely-ra nagyon vágyom, de most úgyis sok szép új lakkom van, köztük homok is, így egyelőre babusgatom még azokat :P

    VálaszTörlés
  5. Szuperek :9 Nekem 3 van a birtokomban 2 Essence és 1 Moyra :)

    VálaszTörlés
  6. Essence nude és a moyra rózsaszín lakkja nekem is meg van!! szép lakkok, :)

    VálaszTörlés
  7. Így ebben a sorrendben jöhet is mind :P

    VálaszTörlés
  8. az Essence kivételével igazából mind tetszik, nekem ezek közül a Lovely Baltic Sand narancs van meg:)
    az abszolút kedvenc homoklakkom mondjuk a Zoya Pixie Dust London:)

    VálaszTörlés
  9. Eddig csak a szürke Moyrát akartam megvenni a meglévő 4 mellé, most már a fekete is kell. :D Az eddig nem tetszett, mindenkinél olyan csúnya barnás volt a képeken... :/ Az ezüst tiszta snow dust, a rózsaszínes meg nekem az Aurórára hajaz nagyon. :) A nude essencen sokat gondolkodtam, de a gyenge fedése visszatartott, viszont most már a száradási ideje is. :/
    Én is imádom a homok lakkokat! :3

    VálaszTörlés
  10. Imádom őket! :) A Claire's rózsaszínes lakkja nagyon hasonlít így képen a Rimmel Aurora lakkjára!

    VálaszTörlés
  11. Ó, én is nagy homoklakk rajongó lettem. :D A tiédek közül nekem a Lovley Baltic Sand nr2 az abszolút befutó. Sajátjaim közül pedig határozottan a Golden Rose Holiday 57-es a nyerő, ezüstérmes meg az 58-as. :)

    VálaszTörlés