Februári körömkihívás felhívás!

Mint azt már tegnap is írtam, nem szándékoztam az évben különösebb kihívásokat csinálni, de mivel nagyon sokan érdeklődtetek, így úgy döntöttem, hogy februári kezdettel csinálok egy hónapokra bomló kihívást. A lényege az, hogy minden hónapban egy nagy témakör lesz, amin belül meg lesz adva 6-7 téma. Szerintem ez kb pont optimális. 
Csak úgy mellesleg megjegyezném már készen van az összes hónap összes nagy témaköre, sőt már a témákat is kitaláltam, de nem akarom lelőni a poént, így minden hónap közepén kb egy bejegyzésben hozom a következő hónap témáit, hogy legyen időtök gondolkozni és eldönteni, hogy szeretnétek-e jelentkezni rá. :)
Nézzük az elsőt...
Mivel februárban van Valentin nap (amit én személy szerint gyűlölök), így a nagy témakör a Valentin lesz, amin belül sok cukiságot lehet alkotni. Nem is húzom az időt, nézzük... :)


Ha szeretnétek hozzám csatlakozni, akkor írjatok egy levelet a manna0319@gmail.com címre, vagy megjegyzésben írjátok le az e-mail címeteket, hogy majd el tudjam küldeni nektek a kódokat. :)

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Ohh, de jól hangzik! A Valentin napot én sem igazán csípem (és akkor még nagyon szolidan fogalmaztam), de az altémák nagyon tetszenek! Viszont februárban majdnem két hétig nem leszek itthon, így elég nehéz lenne még előre is dolgoznom :/ Ha csak valamelyekre lenne időm, úgy is lehet csatlakozni? :)

    VálaszTörlés
  2. szeretnék részt venni, de én sem tudom biztosan, hogy lesz-e időm mindegyikre. ha ez nem gond, akkor kérlek ide írj majd nekem: zizitim kukac hotmail pont com
    köszi! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyszerű, már alig vártam egy újabb kihívást! :D

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozom a Valentin nap utálók táborához, de a kihívásra szívesen jelentkezem...email küldve.

    VálaszTörlés
  5. Szia, én is szívesen csatlakozom; )

    VálaszTörlés